Повезане вести

Новак улива поверење свима, преко 75% тенисера га подржава: Удружење играча мора да сарађује са АТП и ВТА, неизбежно је!

Новак улива поверење свима, преко 75% тенисера га подржава: Удружење играча мора да сарађује са АТП и ВТА, неизбежно је!

Хот спорт 02.06.2021
Не мисли само на себе. Свима је познато да је најбољи светски тенисер Новак Ђоковић основао удружење играча ПТПА које има за циљ да помаже слабије рангираним тенисерима. Новинари су га након победе над Сандгреном упитали о тој… »
Новак задао никад жешћи ударац АТП! Не знају шта им се спрема... Ђоковић има огромну подршку, Рафа и Федерер против!

Новак задао никад жешћи ударац АТП! Не знају шта им се спрема... Ђоковић има огромну подршку, Рафа и Федерер против!

Мондо 02.06.2021
Не прича баш често о тој теми, али сада је решио да открије нове детаље! Не прича баш често о тој теми, али сада је решио да открије нове детаље! Након победе у првом колу Ролан Гароса, светски број један говорио је и о… »
Новак мења тенис: Има велику подршку играча против АТП-а

Новак мења тенис: Има велику подршку играча против АТП-а

Нова 02.06.2021
Новак Ђоковић, најбољи тенисер планете сматра да има подршку три четвртине, од првих 500 играча са АТП листе. Ђоковић је прошле године после победе на мастерсу у Синсинатију, открио да покреће својеврсни тениски синдикат, унију… »
Новак: Подржавам Осаку, сâм сам био на погрешној страни мача

Новак: Подржавам Осаку, сâм сам био на погрешној страни мача

Н1 Инфо 02.06.2021
После прве победе на овогодишњем Ролан Гаросу Новак Ђоковић је између осталог причао на конференцији за медије о Професионалном удружењу тенисера али и о случају Наоми Осаке која је напустила турнир због казне коју је добила за… »
"Нисам изгубио много енергије тамо": Ђоковић након победе упитан о ризику играња у Београду пред Ролан Гарос: Дали су ми…

"Нисам изгубио много енергије тамо": Ђоковић након победе упитан о ризику играња у Београду пред Ролан Гарос: Дали су ми…

Спортал блиц 01.06.2021
је уписао рутинску победу над Тенисом Сандгреном и прошао у друго коло . Након меча, Ђоковић је изјавио како му је била част што је са Американцем био део првог икада вечерњег дуела на француском гренд слему. - Поносан сам јер… »

Вести дана »