Повезане вести
Долази нам још један разлог за повратак у биоскопе
Телеграф 02.06.2021
Страшан и моћан наставак хорор франшизе која је заснована на истинитим догађајима. Призивање зла: Ђаво ме је натерао је трећи је филм из серије Призивања и седми Цоњуринг Универсе-а. Ово је, такође први пут да Џејмс Ван не… »
Репертоар биоскопа Вилин Град од 3. до 9. јуна
Нишке вести 02.06.2021
ПРИЗИВАЊЕ ЗЛА: ЂАВО МЕ ЈЕ НАТЕРАО Призивање Зла: Ђаво ме је натерао је седми филм из света Призивања, најдуже и најпознатије хорор франшизе у свету. Призивање Зла открива застрашујућу причу о терору, убиству и непознатом злу… »
Призивање зла и Вече страха у биоскопу Цине Гранд
Наиссус инфо 02.06.2021
У оквиру тематске вечери “Вече страха” у биоскопу Цине Гранд, у тржном центру Делта Планет биће приказан филм “Призивање зла: Ђаво ме је натерао”. Почетак пројекције је у 19:30 часова. Посетиоци који имају Филм Клуб Картицу… »
Вести дана »

"Будућност региона лежи у заједничкој безбедности"! Мандић: Показано јединство српског народа, посведочена славна историја Србије и Црне Горе
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана

Председник изнео бројеве: Колико је људи присуствовало војној паради у Београду, а колико је протестовало
Данас пре 5 сатијош 2 повезане

Званично од данас! Нова накнада за радне визе за САД ступа на снагу: Ево за кога не важе и колико ће коштати
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана

Извучени први добитници стана и аутомобила у новом кругу игре „Узми рачун и победи“
Данас пре 10 сатијош 1 повезана