Povezane vesti

Ne može da sakrije zadovoljstvo: Gavrić presrećan zbog poziva u reprezentaciju, a zbog jedne stvari mu se ostvario san!

Ne može da sakrije zadovoljstvo: Gavrić presrećan zbog poziva u reprezentaciju, a zbog jedne stvari mu se ostvario san!

Hot sport 02.06.2021
Presrećan je, a kako i ne bi bio. Jedan od igrača koji je tek naknadno dobio poziv selektora Dragana Stojkovića Piksija da se pridruži nacionalnom timu, jeste talentovani fudbaler Crvene zvezde Željko Gavrić. Maldi ofanzivac srpskog šampiona pojavio se u… »
Gavrić presrećan posle poziva selektora Stojkovića: Ostvarila mi se želja da radim sa legendom

Gavrić presrećan posle poziva selektora Stojkovića: Ostvarila mi se želja da radim sa legendom

Sportski žurnal 02.06.2021
Momak rođen u Bijeljini biće jedini igrač šampiona koji će konkurisati za prijateljske utakmice protiv Jamajke i Japana. Željko Gavrić dobio je čast da bude deo A reprezentacije Srbije na azijskoj turneji. Ofanzivac Crvene zvezde javio se u ponedeljak na… »
Gavrić presrećan zbog poziva u A tim Srbije: Ostvarila mi se želja da radim sa legendom kakva je Piksi

Gavrić presrećan zbog poziva u A tim Srbije: Ostvarila mi se želja da radim sa legendom kakva je Piksi

Večernje novosti 02.06.2021
Foto: N. Paraušić Ofanzivac Crvene zvezde javio se u ponedeljak na pripreme mlade reprezentacije kod selektora Zvonka Živkovića, ali je posle dana druženja sa uglavnom vršnjacima prekomandovan u A tim. Ipak, nije mogao da sakrije sreću kada je čuo da će… »

Vesti dana »