Повезане вести

Не може да сакрије задовољство: Гаврић пресрећан због позива у репрезентацију, а због једне ствари му се остварио сан!

Не може да сакрије задовољство: Гаврић пресрећан због позива у репрезентацију, а због једне ствари му се остварио сан!

Хот спорт 02.06.2021
Пресрећан је, а како и не би био. Један од играча који је тек накнадно добио позив селектора Драгана Стојковића Пиксија да се придружи националном тиму, јесте талентовани фудбалер Црвене звезде Жељко Гаврић. Малди офанзивац… »
Гаврић пресрећан после позива селектора Стојковића: Остварила ми се жеља да радим са легендом

Гаврић пресрећан после позива селектора Стојковића: Остварила ми се жеља да радим са легендом

Спортски журнал 02.06.2021
Момак рођен у Бијељини биће једини играч шампиона који ће конкурисати за пријатељске утакмице против Јамајке и Јапана. Жељко Гаврић добио је част да буде део А репрезентације Србије на азијској турнеји. Офанзивац Црвене звезде… »
Гаврић пресрећан због позива у А тим Србије: Остварила ми се жеља да радим са легендом каква је Пикси

Гаврић пресрећан због позива у А тим Србије: Остварила ми се жеља да радим са легендом каква је Пикси

Вечерње новости 02.06.2021
Фото: Н. Параушић Офанзивац Црвене звезде јавио се у понедељак на припреме младе репрезентације код селектора Звонка Живковића, али је после дана дружења са углавном вршњацима прекомандован у А тим. Ипак, није могао да сакрије… »

Вести дана »