Повезане вести
Не може да сакрије задовољство: Гаврић пресрећан због позива у репрезентацију, а због једне ствари му се остварио сан!
Хот спорт 02.06.2021
Пресрећан је, а како и не би био. Један од играча који је тек накнадно добио позив селектора Драгана Стојковића Пиксија да се придружи националном тиму, јесте талентовани фудбалер Црвене звезде Жељко Гаврић. Малди офанзивац… »
Гаврић пресрећан после позива селектора Стојковића: Остварила ми се жеља да радим са легендом
Спортски журнал 02.06.2021
Момак рођен у Бијељини биће једини играч шампиона који ће конкурисати за пријатељске утакмице против Јамајке и Јапана. Жељко Гаврић добио је част да буде део А репрезентације Србије на азијској турнеји. Офанзивац Црвене звезде… »
Гаврић пресрећан због позива у А тим Србије: Остварила ми се жеља да радим са легендом каква је Пикси
Вечерње новости 02.06.2021
Фото: Н. Параушић Офанзивац Црвене звезде јавио се у понедељак на припреме младе репрезентације код селектора Звонка Живковића, али је после дана дружења са углавном вршњацима прекомандован у А тим. Ипак, није могао да сакрије… »
Вести дана »
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 14 минутајош 28 повезаних
Вучић опет прети Русима због НИС: Ми ћемо морати да делујемо као држава... Ако се деси, то ће бити за 37 дана
Правда пре 9 минутајош 24 повезане
Ценовници трговинских ланаца у Србији седмично ће се објављивати на Порталу отворених података
Форбес пре 2 сатајош 27 повезаних
Почетак примене Закона "Свој на своме" за упис права својине на непокретностима у Србији са преко 32.000 пријава у прва три дана
Наслови.аи пре 1 сатјош 46 повезаних