Повезане вести
Лажни Вучићев саветник поново направио карамбол на суђењу: Тражио изузеће судије и још поднео кривичну пријаву против њега!…
Курир 02.06.2021
Звонко Цветковић (64) из Крагујевца, који се сумњичи да се лажно представљао као саветник тадашњег премијера Србије, Александра Вучића и као високи функционер БИА, а како би варао људе за новац, опет је данас у Вишем суду… »
Лажни Вучићев саветник: Против судије поднео и кривичну пријаву
Вечерње новости 02.06.2021
Фото: Д. Алихоџић Цветковић који се терети да је, представљајући се као саветник председника Александра Вучића (тадашњег премијера) и високи функционер БИА од Нишлијке Н. Р. узео 29.600 евра и 400 швајцарских франака претећи… »
Лажни Вучићев саветник наставио да шокира: Оптужен за филмске преваре и изнуде, а сада је он поднео кривичну пријаву против…
Блиц 02.06.2021
Данашње суђење Крагујевчанину Звонку Цветковићу (66), у јавности познатијем као лажни Вучићев саветник, одложено је јер је оптужени за превару и изнуду, осим што је затражио његово изузеће, поднео кривичну пријаву против… »
Лажни Вучићев саветник поднео кривичну пријаву против судије
Нова 02.06.2021
Данашње суђење Крагујевчанину Звонку Цветковићу (66) одложено је јер је оптужени за превару и изнуду, осим што је затражио његово изузеће, поднео кривичну пријаву против судије Вишег суда у Нишу Мирка Драшковића. Цветковић се… »
Незапамћен потез за одлагање суђења: Лажни Вучићев саветник поднео кривичну пријаву против судије
Телеграф 02.06.2021
- Схватио сам на основу разговора са педесетак кривичара од Основног па до Касационог суда да сте ме осудили на основу изјаве три сведока и рекли ми: Довиђења. Они су ме поучили након што су видели пресуду, да мојих педесетак… »
Вести дана »
Пожари и даље букте у Улцињу, распламсала се ватра у Херцег Новом
Невсмакс Балканс пре 1 сатјош 38 повезаних
Индонезију погодио разоран земљотрес: Други приближне снаге у протекла 24 сата
Еуроневс пре 2 сатајош 61 повезана
Тензије око Ормуског мореуза и нови израелски напади на Либан
Наслови.аи пре 39 минутајош 25 повезаних
Срби из преврнутог аутобуса у Бугарској кренули за Србију: Појавили се и страшни снимци са места несреће (видео)
Мондо пре 4 минутајош 19 повезаних
Борба за воду и трка с временом: Мађарска гради привремену подводну брану на Дунаву
Дневник пре 1 сатјош 21 повезана