Povezane vesti

Lažni Vučićev savetnik ponovo napravio karambol na suđenju: Tražio izuzeće sudije i još podneo krivičnu prijavu protiv…

Lažni Vučićev savetnik ponovo napravio karambol na suđenju: Tražio izuzeće sudije i još podneo krivičnu prijavu protiv…

Kurir 02.06.2021
Zvonko Cvetković (64) iz Kragujevca, koji se sumnjiči da se lažno predstavljao kao savetnik tadašnjeg premijera Srbije, Aleksandra Vučića i kao visoki funkcioner BIA, a kako bi varao ljude za novac, opet je danas u Višem sudu napravio svojevrsan… »
Lažni Vučićev savetnik: Protiv sudije podneo i krivičnu prijavu

Lažni Vučićev savetnik: Protiv sudije podneo i krivičnu prijavu

Večernje novosti 02.06.2021
Foto: D. Alihodžić Cvetković koji se tereti da je, predstavljajući se kao savetnik predsednika Aleksandra Vučića (tadašnjeg premijera) i visoki funkcioner BIA od Nišlijke N. R. uzeo 29.600 evra i 400 švajcarskih franaka preteći joj da će… »
Lažni Vučićev savetnik nastavio da šokira: Optužen za filmske prevare i iznude, a sada je on podneo krivičnu prijavu…

Lažni Vučićev savetnik nastavio da šokira: Optužen za filmske prevare i iznude, a sada je on podneo krivičnu prijavu…

Blic 02.06.2021
Današnje suđenje Kragujevčaninu Zvonku Cvetkoviću (66), u javnosti poznatijem kao lažni Vučićev savetnik, odloženo je jer je optuženi za prevaru i iznudu, osim što je zatražio njegovo izuzeće, podneo krivičnu prijavu protiv sudije Višeg suda… »
Lažni Vučićev savetnik podneo krivičnu prijavu protiv sudije

Lažni Vučićev savetnik podneo krivičnu prijavu protiv sudije

Nova 02.06.2021
Današnje suđenje Kragujevčaninu Zvonku Cvetkoviću (66) odloženo je jer je optuženi za prevaru i iznudu, osim što je zatražio njegovo izuzeće, podneo krivičnu prijavu protiv sudije Višeg suda u Nišu Mirka Draškovića. Cvetković se ponovo… »
Nezapamćen potez za odlaganje suđenja: Lažni Vučićev savetnik podneo krivičnu prijavu protiv sudije

Nezapamćen potez za odlaganje suđenja: Lažni Vučićev savetnik podneo krivičnu prijavu protiv sudije

Telegraf 02.06.2021
- Shvatio sam na osnovu razgovora sa pedesetak krivičara od Osnovnog pa do Kasacionog suda da ste me osudili na osnovu izjave tri svedoka i rekli mi: Doviđenja. Oni su me poučili nakon što su videli presudu, da mojih pedesetak dokaza nisu uzeti u… »

Vesti dana »