Повезане вести

Лажни Вучићев саветник поново направио карамбол на суђењу: Тражио изузеће судије и још поднео кривичну пријаву против њега!…

Лажни Вучићев саветник поново направио карамбол на суђењу: Тражио изузеће судије и још поднео кривичну пријаву против њега!…

Курир 02.06.2021
Звонко Цветковић (64) из Крагујевца, који се сумњичи да се лажно представљао као саветник тадашњег премијера Србије, Александра Вучића и као високи функционер БИА, а како би варао људе за новац, опет је данас у Вишем суду… »
Лажни Вучићев саветник: Против судије поднео и кривичну пријаву

Лажни Вучићев саветник: Против судије поднео и кривичну пријаву

Вечерње новости 02.06.2021
Фото: Д. Алихоџић Цветковић који се терети да је, представљајући се као саветник председника Александра Вучића (тадашњег премијера) и високи функционер БИА од Нишлијке Н. Р. узео 29.600 евра и 400 швајцарских франака претећи… »
Лажни Вучићев саветник наставио да шокира: Оптужен за филмске преваре и изнуде, а сада је он поднео кривичну пријаву против…

Лажни Вучићев саветник наставио да шокира: Оптужен за филмске преваре и изнуде, а сада је он поднео кривичну пријаву против…

Блиц 02.06.2021
Данашње суђење Крагујевчанину Звонку Цветковићу (66), у јавности познатијем као лажни Вучићев саветник, одложено је јер је оптужени за превару и изнуду, осим што је затражио његово изузеће, поднео кривичну пријаву против… »
Лажни Вучићев саветник поднео кривичну пријаву против судије

Лажни Вучићев саветник поднео кривичну пријаву против судије

Нова 02.06.2021
Данашње суђење Крагујевчанину Звонку Цветковићу (66) одложено је јер је оптужени за превару и изнуду, осим што је затражио његово изузеће, поднео кривичну пријаву против судије Вишег суда у Нишу Мирка Драшковића. Цветковић се… »
Незапамћен потез за одлагање суђења: Лажни Вучићев саветник поднео кривичну пријаву против судије

Незапамћен потез за одлагање суђења: Лажни Вучићев саветник поднео кривичну пријаву против судије

Телеграф 02.06.2021
- Схватио сам на основу разговора са педесетак кривичара од Основног па до Касационог суда да сте ме осудили на основу изјаве три сведока и рекли ми: Довиђења. Они су ме поучили након што су видели пресуду, да мојих педесетак… »

Вести дана »