Povezane vesti
Lažni Vučićev savetnik ponovo napravio karambol na suđenju: Tražio izuzeće sudije i još podneo krivičnu prijavu protiv…
Kurir 02.06.2021
Zvonko Cvetković (64) iz Kragujevca, koji se sumnjiči da se lažno predstavljao kao savetnik tadašnjeg premijera Srbije, Aleksandra Vučića i kao visoki funkcioner BIA, a kako bi varao ljude za novac, opet je danas u Višem sudu napravio svojevrsan… »
Lažni Vučićev savetnik: Protiv sudije podneo i krivičnu prijavu
Večernje novosti 02.06.2021
Foto: D. Alihodžić Cvetković koji se tereti da je, predstavljajući se kao savetnik predsednika Aleksandra Vučića (tadašnjeg premijera) i visoki funkcioner BIA od Nišlijke N. R. uzeo 29.600 evra i 400 švajcarskih franaka preteći joj da će… »
Lažni Vučićev savetnik nastavio da šokira: Optužen za filmske prevare i iznude, a sada je on podneo krivičnu prijavu…
Blic 02.06.2021
Današnje suđenje Kragujevčaninu Zvonku Cvetkoviću (66), u javnosti poznatijem kao lažni Vučićev savetnik, odloženo je jer je optuženi za prevaru i iznudu, osim što je zatražio njegovo izuzeće, podneo krivičnu prijavu protiv sudije Višeg suda… »
Lažni Vučićev savetnik podneo krivičnu prijavu protiv sudije
Nova 02.06.2021
Današnje suđenje Kragujevčaninu Zvonku Cvetkoviću (66) odloženo je jer je optuženi za prevaru i iznudu, osim što je zatražio njegovo izuzeće, podneo krivičnu prijavu protiv sudije Višeg suda u Nišu Mirka Draškovića. Cvetković se ponovo… »
Nezapamćen potez za odlaganje suđenja: Lažni Vučićev savetnik podneo krivičnu prijavu protiv sudije
Telegraf 02.06.2021
- Shvatio sam na osnovu razgovora sa pedesetak krivičara od Osnovnog pa do Kasacionog suda da ste me osudili na osnovu izjave tri svedoka i rekli mi: Doviđenja. Oni su me poučili nakon što su videli presudu, da mojih pedesetak dokaza nisu uzeti u… »
Vesti dana »
Jokić srušio Golden Stejt i izjednačio se sa Birdom i Hardenom (video)
Sportski žurnal pre 30 minutajoš 20 povezanih
Danas oblačno vreme, temperatura od minus jedan do sedam stepeni
Novi magazin pre 2 satajoš 10 povezanih
Kod Varaždina pronađena zakopana tela dve bebe, roditelji uhapšeni
Danas pre 10 satijoš 10 povezanih