Повезане вести
Комшије из Љига откриле све тајне Јоване Јеремић: Проговориле о њеном брату и сестри и породичној свађи: "Лујка је, али је…
Блиц 02.06.2021
Водитељка Јована Јеремић направила је праву пометњу када је дала отказ на телевизији "Хаппи". Јована је из Љига, а сада су њене комшије из родног места рекле шта мисле о водитељки која је потекла из њиховог краја. - Кад је… »
Комшије откриле све тајне Јоване Јеремић: Направила скандал у средњој школи, има брата и сестру, хтела да буде славна!
Мондо 02.06.2021
Јована Јеремић, како кажу, има старијег брата и сестру, иако их никада није помињала у јавности. Јована Јеремић, како кажу, има старијег брата и сестру, иако их никада није помињала у јавности. Водитељка Јована Јеремић пре… »
Курир у Љигу! Комшије Јоване Јеремић откривају све тајне: Наша је, волимо је, а ево ко је у породици у великој свађи!
Курир 02.06.2021
Водитељка Јована Јеремић главна је тема медија већ данима, а све због отказа на телевизији Хепи, након чега је постала звезда. Из тог разлога упутили смо се у њен родни Љиг, место које често спомиње, на које је поносна, а у… »
Јовани Јеремић нуде стан, шофера и скупа кола: Водитељки понуде за посао само стижу - а у питању је и велика сума!
Мондо 02.06.2021
Након отказа Јована Јеремић може да бира. Након отказа Јована Јеремић може да бира. Јована Јеремић постала је главна тема медија у Србији након што је након целе једне деценије дала отказ на Хепи телевизији. Она је гостовала у… »
Ево с чим тргује Јована Јеремић: Водитељка добила баснословну понуду, поред лукс стана прича се и о овоме!
Курир 02.06.2021
Водитељка Јована Јеремић након отказа на "Хаппи" телевизији истиче да има неколико понуда за посао, међу којима је и једна уз коју ће наводно добити стан и личног шофера. Наиме, њој је стигло пет понуда са пет различитих… »
Јовани Јеремић стан, шофер и луксузна кола: Водитељка тврди да прелази на једну од најгледанијих телевизија
Блиц 02.06.2021
Водитељка Јована Јеремић након отказа на телевизији „Хаппи“ истиче да има неколико понуда за посао. Наиме, њој је стигло пет понуда са пет различитих телевизија, а ових дана ће коначно одлучити где ће је публика гледати од… »
"Ја сам сада жена на тржишту, има истине да сам добила стан": Јована Јеремић о преласку на другу ТВ и раду на Хепију
Блиц 01.06.2021
Водитељка Јована Јеремић пре неколико дана напустила је Хепи телевизију где је провела пуну деценију. Сад је отворено говорила о разлозима због којих је дала отказ у кући где је радила. - Десет година сам радила на тој… »
Вести дана »
У Србији почело пријављивање нелегалних објеката по новом закону
Глас Зајечара пре 51 минутајош 49 повезаних
Америчке санкције НИС-у трају 61 дан: Почео састанак председника Србије са тимовима за енергетску безбедност
Еуроневс пре 6 минутајош 27 повезаних
Трамп критиковао Зеленског: Разочаран сам што украјински председник није прочитао амерички мировни предлог
Сербиан Невс Медиа пре 2 сатајош 33 повезане
Лука Дончић открио име своје друге ћерке, па насмејао новинаре: "Учиниће мој живот пакленим..."
Телеграф пре 1 сатјош 36 повезаних