Povezane vesti
Penzioneri Vučiću vratili vitamine: Nemojte prodavati maglu
Nova 02.06.2021
Udruženje sindikata penzionisanih vojnih lica izvelo je danas ispred Predsedništva Srbije performans "Mi njima vitamine, oni nama poštovanje Ustava i zakona" čiji je povod, kako je naveo predsednik Udruženja Jovan Tamburić, odluka "takozvane države" da… »
Udruženje sindikata penzionisanih vojnih lica: Daćemo Vučiću vitamine
Danas 02.06.2021
Udruženje sindikata penzionisanih vojnih lica izvelo je danas ispred Predsedništva Srbije performans „Mi njima vitamine, oni nama poštovanje Ustava i zakona“ čiji je povod, kako je naveo predsednik Udruženja Jovan Tamburić, odluka „takozvane države“ da… »
Vojni penzioneri vratili Vučiću vitamine, deo udelili i RTS-u jer “nema imunitet prema diktaturi”
Luftika 02.06.2021
Udruženje sindikata penzionisanih vojnih lica izvelo je ispred Predsedništva Srbije performans “Mi njima vitamine, oni nama poštovanje Ustava i zakona” čiji je povod, kako je naveo predsednik Udruženja Jovan Tamburić, odluka “takozvane države” da… »
Performans vojnih penzionera: Vitamini za Vučića, Ustavni sud i RTS
N1 Info 02.06.2021
Udruženje sindikata penzionisanih vojnih lica izvelo je ispred Predsedništva Srbije performans "Mi njima vitamine, oni nama poštovanje Ustava i zakona" čiji je povod, kako je naveo predsednik Udruženja Jovan Tamburić, odluka "takozvane države" da… »
Vesti dana »
Vakuum moći u Teheranu - šta posle smrti Alija Khameneija
Bloomberg Adria pre 56 minutajoš 26 povezanih
Uživo: Iran potvrdio smrt Hamneija, nove eksplozije, Izrael tvrdi da gađa ciljeve u "srcu Teherana"
Euronews pre 46 minutajoš 80 povezanih
Nastavnik muzičkog predstavlja Srbiju na Evroviziji: Ko su momci iz grupe "Lavina"? Na pumpi smo slavili prolazak
Blic pre 21 minutajoš 69 povezanih
Otkazano preko 1.000 letova: Zbog napada na Iran, avioni vraćeni u Evropu
Večernje novosti pre 1 satjoš 23 povezane