Povezane vesti
Penzioneri Vučiću vratili vitamine: Nemojte prodavati maglu
Nova 02.06.2021
Udruženje sindikata penzionisanih vojnih lica izvelo je danas ispred Predsedništva Srbije performans "Mi njima vitamine, oni nama poštovanje Ustava i zakona" čiji je povod, kako je naveo predsednik Udruženja Jovan Tamburić, odluka "takozvane države" da… »
Udruženje sindikata penzionisanih vojnih lica: Daćemo Vučiću vitamine
Danas 02.06.2021
Udruženje sindikata penzionisanih vojnih lica izvelo je danas ispred Predsedništva Srbije performans „Mi njima vitamine, oni nama poštovanje Ustava i zakona“ čiji je povod, kako je naveo predsednik Udruženja Jovan Tamburić, odluka „takozvane države“ da… »
Vojni penzioneri vratili Vučiću vitamine, deo udelili i RTS-u jer “nema imunitet prema diktaturi”
Luftika 02.06.2021
Udruženje sindikata penzionisanih vojnih lica izvelo je ispred Predsedništva Srbije performans “Mi njima vitamine, oni nama poštovanje Ustava i zakona” čiji je povod, kako je naveo predsednik Udruženja Jovan Tamburić, odluka “takozvane države” da… »
Performans vojnih penzionera: Vitamini za Vučića, Ustavni sud i RTS
N1 Info 02.06.2021
Udruženje sindikata penzionisanih vojnih lica izvelo je ispred Predsedništva Srbije performans "Mi njima vitamine, oni nama poštovanje Ustava i zakona" čiji je povod, kako je naveo predsednik Udruženja Jovan Tamburić, odluka "takozvane države" da… »
Vesti dana »

Starmer: Odluka Izraela o Gazi je pogrešna, pozivamo na hitno preispitivanje
RTV pre 1 satjoš 40 povezanih

Novi toplotni talas u Srbiji donosi temperature do 38 stepeni i više
Naslovi.ai pre 1 satjoš 38 povezanih

Tužilaštvo u Prištini zatražilo šest meseci zatvora za pomoćnika direktora Kancelarije za KiM Igora Popovića
Insajder pre 49 minutajoš 11 povezanih

Zadržavanja vozila na graničnim prelazima Srbije tokom avgusta 2025.
Naslovi.ai pre 33 minutajoš 14 povezanih