Povezane vesti
Penzioneri Vučiću vratili vitamine: Nemojte prodavati maglu
Nova 02.06.2021
Udruženje sindikata penzionisanih vojnih lica izvelo je danas ispred Predsedništva Srbije performans "Mi njima vitamine, oni nama poštovanje Ustava i zakona" čiji je povod, kako je naveo predsednik Udruženja Jovan Tamburić, odluka "takozvane države" da… »
Udruženje sindikata penzionisanih vojnih lica: Daćemo Vučiću vitamine
Danas 02.06.2021
Udruženje sindikata penzionisanih vojnih lica izvelo je danas ispred Predsedništva Srbije performans „Mi njima vitamine, oni nama poštovanje Ustava i zakona“ čiji je povod, kako je naveo predsednik Udruženja Jovan Tamburić, odluka „takozvane države“ da… »
Vojni penzioneri vratili Vučiću vitamine, deo udelili i RTS-u jer “nema imunitet prema diktaturi”
Luftika 02.06.2021
Udruženje sindikata penzionisanih vojnih lica izvelo je ispred Predsedništva Srbije performans “Mi njima vitamine, oni nama poštovanje Ustava i zakona” čiji je povod, kako je naveo predsednik Udruženja Jovan Tamburić, odluka “takozvane države” da… »
Performans vojnih penzionera: Vitamini za Vučića, Ustavni sud i RTS
N1 Info 02.06.2021
Udruženje sindikata penzionisanih vojnih lica izvelo je ispred Predsedništva Srbije performans "Mi njima vitamine, oni nama poštovanje Ustava i zakona" čiji je povod, kako je naveo predsednik Udruženja Jovan Tamburić, odluka "takozvane države" da… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za 14. septembar: Kiša, pljuskovi sa grmljavinom i grad zahvatiće veći deo Srbije
Mondo pre 2 satajoš 7 povezanih

"Idemo na pobedu ovaj put" Imao žestok okršaj sa voditeljem Pinka u emisiji, a sada šokirao oglašavanjem i najavio ulazak u Elitu (foto)
Alo pre 5 satijoš 4 povezane

Na današnji dan: Umrli Dante Aligijeri, Isidora Dankan i Grejs Keli, počela svetska ekonomska kriza
Radio 021 pre 33 minutajoš 2 povezane