Povezane vesti
Penzioneri Vučiću vratili vitamine: Nemojte prodavati maglu
Nova 02.06.2021
Udruženje sindikata penzionisanih vojnih lica izvelo je danas ispred Predsedništva Srbije performans "Mi njima vitamine, oni nama poštovanje Ustava i zakona" čiji je povod, kako je naveo predsednik Udruženja Jovan Tamburić, odluka "takozvane države" da… »
Udruženje sindikata penzionisanih vojnih lica: Daćemo Vučiću vitamine
Danas 02.06.2021
Udruženje sindikata penzionisanih vojnih lica izvelo je danas ispred Predsedništva Srbije performans „Mi njima vitamine, oni nama poštovanje Ustava i zakona“ čiji je povod, kako je naveo predsednik Udruženja Jovan Tamburić, odluka „takozvane države“ da… »
Vojni penzioneri vratili Vučiću vitamine, deo udelili i RTS-u jer “nema imunitet prema diktaturi”
Luftika 02.06.2021
Udruženje sindikata penzionisanih vojnih lica izvelo je ispred Predsedništva Srbije performans “Mi njima vitamine, oni nama poštovanje Ustava i zakona” čiji je povod, kako je naveo predsednik Udruženja Jovan Tamburić, odluka “takozvane države” da… »
Performans vojnih penzionera: Vitamini za Vučića, Ustavni sud i RTS
N1 Info 02.06.2021
Udruženje sindikata penzionisanih vojnih lica izvelo je ispred Predsedništva Srbije performans "Mi njima vitamine, oni nama poštovanje Ustava i zakona" čiji je povod, kako je naveo predsednik Udruženja Jovan Tamburić, odluka "takozvane države" da… »
Vesti dana »
Tramp odobrio streljanje: Ovaj čovek će biti pogubljen, a kada je to video, američki ministar odbrane je napisao samo jednu reč
Blic pre 29 minutajoš 12 povezanih
Došli da „pošalju poruku mira“, pa zapalili Nišku tvrđavu: SNS-ov vatromet oteo se kontroli
Luftika pre 4 minutajoš 13 povezanih
Posle sunca i toplih dana stiže preokret: Prognoza RHMZ-a otkriva kada se menja vreme u Srbiji
NIN pre 1 satjoš 15 povezanih
RIK proglasio 19 učesnika na izborima 25. oktobra: jedna povučena, zbirna lista najkasnije do 9. oktobra
Newsmax Balkans pre 44 minutajoš 8 povezanih
Uživo Dan odluke za predsjednika Kosova i izmjene Zakona o Specijalnom sudu
Slobodna Evropa pre 1 satjoš 7 povezanih