Повезане вести
Нисам могла да гледам како га доводе у ковчегу: Водитељка први пут о трагичној смрти мужа који је изненада преминуо пре 4…
Курир 02.06.2021
У првој исповести после смрти супруга, пливачког тренера Срђана Филиповића, новинарка РТС-а Тијана Јевтић открива како је предосетила трагедију. Наиме, она је пре мање од четири месеца остала без супруга који је преминуо у… »
Водитељка РТС Тијана Јевтић говорила о смрти мужа
Нова 02.06.2021
Новинарка РТС-а Тијана Јевтић, у првој исповести после смрти супруга, пливачког тренера Срђана Филиповића, открива како је предосетила трагедију, колико су јој колеге из Спортске редакције помогле да се врати на посао и да су… »
Болна исповест РТС новинарке након трагичне смрти мужа: Молила сам да не видим како га довозе у ковчегу!
Мондо 02.06.2021
"Имала сам неки чудан осећај у стомаку... Слутила сам да није добро". "Имала сам неки чудан осећај у стомаку... Слутила сам да није добро". Пливачки тренер Срђан Филиповић преминуо је у фебруару у 49. години од последица срчаног… »
Новинарка РТС, Тијана Јевтић о трагичној смрти мужа: "Био је здрав, ништа није наговештавало смрт"
Блиц 02.06.2021
Новинарка РТС-а Тијана Јевтић, у првој исповести после смрти супруга, пливачког тренера Срђана Филиповића, открива како је предосетила трагедију, колико су јој колеге из Спортске редакције помогле да се врати на посао и да су… »
Новинарка РТС-а о трагичној смрти мужа: Јавио се да је уморан и да иде да спава, више га никада нисам чула
Ноизз 02.06.2021
Новинарка РТС-а Тијана Јевтић пре непуна четири месеца остала је без супруга, пливачког тренера Срђана Филиповића, који је преминуо у Оману, где је радио као селектор тамошње националне пливачке селекције. Отишао је изненада, у… »
Вести дана »
Једно лице приведено: Огласио се МУП после двоструког убиства код Бабушнице
Ало пре 3 сатајош 12 повезаних
Није први пут: Пајпер који је пао код Суботице имао несрећу и пре три године: Шта се дешава са овим авионом?
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана
Студенти Медицинског у блокади јавно апеловали на Дијану Хрку да прекине штрајк глађу
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана