Povezane vesti
Nisam mogla da gledam kako ga dovode u kovčegu: Voditeljka prvi put o tragičnoj smrti muža koji je iznenada preminuo pre 4…
Kurir 02.06.2021
U prvoj ispovesti posle smrti supruga, plivačkog trenera Srđana Filipovića, novinarka RTS-a Tijana Jevtić otkriva kako je predosetila tragediju. Naime, ona je pre manje od četiri meseca ostala bez supruga koji je preminuo u Omanu, gde je radio kao… »
Voditeljka RTS Tijana Jevtić govorila o smrti muža
Nova 02.06.2021
Novinarka RTS-a Tijana Jevtić, u prvoj ispovesti posle smrti supruga, plivačkog trenera Srđana Filipovića, otkriva kako je predosetila tragediju, koliko su joj kolege iz Sportske redakcije pomogle da se vrati na posao i da su sinovi Pavle i Aleksandar… »
Bolna ispovest RTS novinarke nakon tragične smrti muža: Molila sam da ne vidim kako ga dovoze u kovčegu!
Mondo 02.06.2021
"Imala sam neki čudan osećaj u stomaku... Slutila sam da nije dobro". "Imala sam neki čudan osećaj u stomaku... Slutila sam da nije dobro". Plivački trener Srđan Filipović preminuo je u februaru u 49. godini od posledica srčanog udara, a njegova supruga… »
Novinarka RTS, Tijana Jevtić o tragičnoj smrti muža: "Bio je zdrav, ništa nije nagoveštavalo smrt"
Blic 02.06.2021
Novinarka RTS-a Tijana Jevtić, u prvoj ispovesti posle smrti supruga, plivačkog trenera Srđana Filipovića, otkriva kako je predosetila tragediju, koliko su joj kolege iz Sportske redakcije pomogle da se vrati na posao i da su sinovi Pavle i Aleksandar… »
Novinarka RTS-a o tragičnoj smrti muža: Javio se da je umoran i da ide da spava, više ga nikada nisam čula
Noizz 02.06.2021
Novinarka RTS-a Tijana Jevtić pre nepuna četiri meseca ostala je bez supruga, plivačkog trenera Srđana Filipovića, koji je preminuo u Omanu, gde je radio kao selektor tamošnje nacionalne plivačke selekcije. Otišao je iznenada, u snu, u 49. godini, od… »
Vesti dana »

Lokalizovan požar na industrijskom objektu kod Kaća, nema povređenih
N1 Info pre 1 satjoš 34 povezane

Zborovi građana najavili za večeras skup ispred Filozofskog fakulteta
Radio 021 pre 54 minutajoš 53 povezane

Od ponedeljka više od 3.000 proizvoda po nižim cenama! Hleb, meso, pelene i hemija, evo šta sve pojeftinjuje od 1. septembra - država obara visoke marže
Kurir pre 8 minutajoš 22 povezane

Rok za primenu američkih sankcija NIS-u ističe, očekuje se novo odlaganje
Naslovi.ai pre 4 satijoš 30 povezanih

RHMZ izdao upozorenje na visoke temperature: Kakvo nas vreme očekuje narednih dana?
NIN pre 2 satajoš 26 povezanih