Повезане вести

Ђере бољи од Кецмановића на Ролан Гаросу

Ђере бољи од Кецмановића на Ролан Гаросу

Данас 02.06.2021
Српски тенисер Ласло Ђере пласирао се данас у треће коло Отвореног првенства Француске. Ђере је у другој рунди победио сународника Миомира Кецмановића. Резултат је био 3:2 у сетовима (4:6, 4:6, 6:3, 6:2, 6:3). Меч је трајао три… »
Ђере: Имам шансе против Зверева

Ђере: Имам шансе против Зверева

Спорт клуб 02.06.2021
Српски тенисер Ласло Ђере са много самопоуздања дочекује дуел са шестим носиоцем Александром Зверевом у трећем колу Ролан Гароса. Ласло, који је у среду прославио 26. рођендан, други пут у каријери ће играти треће коло неког… »
Спектакуларан српски дерби на Ролан гаросу припао ђереу: Кецмановић је испустио велику предност!

Спектакуларан српски дерби на Ролан гаросу припао ђереу: Кецмановић је испустио велику предност!

Хот спорт 02.06.2021
У наредном колу, Ласло ће имати доста тежег противника. У другом колу Ролан Гароса, снаге су одмерила два српска тенисера, Ласло Ђере и Миомир Кецмановић. Овај дуел оправдао је епитет правог српског дербија, а победу је на крају… »
Ђере самоуверен: Имам шансе против Зверева!

Ђере самоуверен: Имам шансе против Зверева!

Вечерње новости 02.06.2021
ФОТО: АП Ласло, који је у среду прославио 26. рођендан, други пут у каријери ће играти треће коло неког гренд слема пошто је савладао сународника Миомира Кецмановића 4:6, 4:6, 6:3, 6:2, 6:3. - Ритерн није функционисао у почетку… »
Кецмановић искрен: Ђере је једноставно боље играо!

Кецмановић искрен: Ђере је једноставно боље играо!

ФОТО: АП Кецмановић је изгубио у српском дербију, иако је имао предност од 2:0 у сетовима. На крају – 4:6, 4:6, 6:3, 6:2, 6:3 у корист Ђереа. - Кренуо је доста боље да игра, притискао ме је, почео је много боље да сервира… »
Велики преокрет Ђереа против Кецмановића за треће коло Ролан Гароса

Велики преокрет Ђереа против Кецмановића за треће коло Ролан Гароса

Спортски журнал 02.06.2021
Заказао дуел против шестог играча света Александра Зверева из Немачке. Српски тенисер Ласло Ђере пласирао се у треће коло Ролан Гароса, након што је данас после три и по сата борбе и великог преокрета савладао земљака Миомира… »
Велики преокрет у српском дербију: Ђере надиграо Кецмановића

Велики преокрет у српском дербију: Ђере надиграо Кецмановића

Н1 Инфо 02.06.2021
Ласло Ђере играће у трећем колу Ролан Гароса, пошто је у српском дербију после преокрета савладао Миомира Кецмановића 4:6, 4:6, 6:3, 6:2, 6:3. Наредни ривал биће му шести носилац Александар Зверев. Ђере је забележио прву победу у… »
Срби приредили спектакл на ролан гаросу: Ђере губио 0:2, па славио против Кецмановића после великог преокрета

Срби приредили спектакл на ролан гаросу: Ђере губио 0:2, па славио против Кецмановића после великог преокрета

ФОТО: АП Ђере је био тај који је на крају имао разлога за славље, пошто је победио после великог преокрета са 4:6, 4:6, 6:3, 6:2, 6:3 и пласирао се у треће коло. Деловало је да Кецмановић (48. на АТП листи) сигурним корацима… »

Вести дана »