Povezane vesti

Đere bolji od Kecmanovića na Rolan Garosu

Đere bolji od Kecmanovića na Rolan Garosu

Danas 02.06.2021
Srpski teniser Laslo Đere plasirao se danas u treće kolo Otvorenog prvenstva Francuske. Đere je u drugoj rundi pobedio sunarodnika Miomira Kecmanovića. Rezultat je bio 3:2 u setovima (4:6, 4:6, 6:3, 6:2, 6:3). Meč je trajao tri sata i 33 minuta igre… »
Đere: Imam šanse protiv Zvereva

Đere: Imam šanse protiv Zvereva

Sport klub 02.06.2021
Srpski teniser Laslo Đere sa mnogo samopouzdanja dočekuje duel sa šestim nosiocem Aleksandrom Zverevom u trećem kolu Rolan Garosa. Laslo, koji je u sredu proslavio 26. rođendan, drugi put u karijeri će igrati treće kolo nekog grend slema pošto je… »
Spektakularan srpski derbi na Rolan garosu pripao đereu: Kecmanović je ispustio veliku prednost!

Spektakularan srpski derbi na Rolan garosu pripao đereu: Kecmanović je ispustio veliku prednost!

Hot sport 02.06.2021
U narednom kolu, Laslo će imati dosta težeg protivnika. U drugom kolu Rolan Garosa, snage su odmerila dva srpska tenisera, Laslo Đere i Miomir Kecmanović. Ovaj duel opravdao je epitet pravog srpskog derbija, a pobedu je na kraju odneo Đere sa 3:2… »
Kecmanović iskren: Đere je jednostavno bolje igrao!

Kecmanović iskren: Đere je jednostavno bolje igrao!

Večernje novosti 02.06.2021
FOTO: AP Kecmanović je izgubio u srpskom derbiju, iako je imao prednost od 2:0 u setovima. Na kraju – 4:6, 4:6, 6:3, 6:2, 6:3 u korist Đerea. - Krenuo je dosta bolje da igra, pritiskao me je, počeo je mnogo bolje da servira, reternirao je znatno… »
Đere samouveren: Imam šanse protiv Zvereva!

Đere samouveren: Imam šanse protiv Zvereva!

FOTO: AP Laslo, koji je u sredu proslavio 26. rođendan, drugi put u karijeri će igrati treće kolo nekog grend slema pošto je savladao sunarodnika Miomira Kecmanovića 4:6, 4:6, 6:3, 6:2, 6:3. - Ritern nije funkcionisao u početku, nisam mogao drugi… »
Veliki preokret u srpskom derbiju: Đere nadigrao Kecmanovića

Veliki preokret u srpskom derbiju: Đere nadigrao Kecmanovića

N1 Info 02.06.2021
Laslo Đere igraće u trećem kolu Rolan Garosa, pošto je u srpskom derbiju posle preokreta savladao Miomira Kecmanovića 4:6, 4:6, 6:3, 6:2, 6:3. Naredni rival biće mu šesti nosilac Aleksandar Zverev. Đere je zabeležio prvu pobedu u karijeri nad… »
Veliki preokret Đerea protiv Kecmanovića za treće kolo Rolan Garosa

Veliki preokret Đerea protiv Kecmanovića za treće kolo Rolan Garosa

Sportski žurnal 02.06.2021
Zakazao duel protiv šestog igrača sveta Aleksandra Zvereva iz Nemačke. Srpski teniser Laslo Đere plasirao se u treće kolo Rolan Garosa, nakon što je danas posle tri i po sata borbe i velikog preokreta savladao zemljaka Miomira Kecmanovića 3:2 (4:6… »
Srbi priredili spektakl na rolan garosu: Đere gubio 0:2, pa slavio protiv Kecmanovića posle velikog preokreta

Srbi priredili spektakl na rolan garosu: Đere gubio 0:2, pa slavio protiv Kecmanovića posle velikog preokreta

FOTO: AP Đere je bio taj koji je na kraju imao razloga za slavlje, pošto je pobedio posle velikog preokreta sa 4:6, 4:6, 6:3, 6:2, 6:3 i plasirao se u treće kolo. Delovalo je da Kecmanović (48. na ATP listi) sigurnim koracima grabi ka novoj četvrtoj… »

Vesti dana »