Povezane vesti
Janjuš UDARIO Maju po sred FACE! Marinkovićeva ZAJECALA na sav glas!
Svet & Skandal 02.06.2021
Ovog popodneva Marko Janjušević Janjuš i Maja Marinković ponovo su se žestoko posvađali, a njihov sukob vrlo brzo je eskalirao u fizički obračun. – Nikada me više nećeš udariti! Nemoj da mi cepaš stvari, nemoj da me ujedaš i štipaš – vikao je Janjuš. –… »
Mokrim peškirom je "zalepio" preko lica, ona ga grizla i cepala mu stvari! Novi rat Maje i Janjuša u Zadruzi! (video)
Mondo 02.06.2021
Maja Marinković i Janjuš ponovo zaratili na krv i nož. Maja Marinković i Janjuš ponovo zaratili na krv i nož. Haotične situacije između Marka Janjuševića Janjuša i Maje Marinković nikako ne prestaju, pa svakodnevno izbije neki novi fizički obračun… »
(Video) Janjuš udario maju iz sve snage: Zaurlala na sav glas! Potresne scene - obezbeđenje odmah uletelo, mokrim peškirom…
Blic 02.06.2021
Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš su se danas još jednom posvađali u rijalitiju, pa su se gađali peškirima i urlali jedno na drugo. - Nikada me više nećeš udariti! Nemoj da mi cepaš stvari, nemoj da me ujedaš i štipaš! - vikao je Janjuš. - Izađi… »
Vesti dana »
SRCE: EU da razmotri mere ličnih sankcija za one u krugu vlasti koji preziru zakon i šire nasilje
Nedeljnik pre 1 satjoš 19 povezanih
Fajnenšel tajms tvrdi: Naftna kompanija iz Abu Dabija glavni kandidat za kupovinu ruskog udela u NIS-u
Nova pre 1 satjoš 13 povezanih
Premijer Australije pozdravio zabranu društvenih mreža za decu mlađu od 16 godina
RTV pre 34 minutajoš 14 povezanih
Moskva kritikuje Zelenskog zbog zahteva da Zapad garantuje bezbednost izbora
Politika pre 1 satjoš 22 povezane