Повезане вести
Јањуш УДАРИО Мају по сред ФАЦЕ! Маринковићева ЗАЈЕЦАЛА на сав глас!
Свет & Скандал 02.06.2021
Овог поподнева Марко Јањушевић Јањуш и Маја Маринковић поново су се жестоко посвађали, а њихов сукоб врло брзо је ескалирао у физички обрачун. – Никада ме више нећеш ударити! Немој да ми цепаш ствари, немој да ме уједаш и… »
Мокрим пешкиром је "залепио" преко лица, она га гризла и цепала му ствари! Нови рат Маје и Јањуша у Задрузи! (видео)
Мондо 02.06.2021
Маја Маринковић и Јањуш поново заратили на крв и нож. Маја Маринковић и Јањуш поново заратили на крв и нож. Хаотичне ситуације између Марка Јањушевића Јањуша и Маје Маринковић никако не престају, па свакодневно избије неки… »
(Видео) Јањуш ударио мају из све снаге: Заурлала на сав глас! Потресне сцене - обезбеђење одмах улетело, мокрим пешкиром…
Блиц 02.06.2021
Маја Маринковић и Марко Јањушевић Јањуш су се данас још једном посвађали у ријалитију, па су се гађали пешкирима и урлали једно на друго. - Никада ме више нећеш ударити! Немој да ми цепаш ствари, немој да ме уједаш и штипаш! -… »
Вести дана »

Муп: о скуповима против блокада: "у 125 места окупило се 144.000 људи, највише на Вождовцу"
Блиц пре 2 сатајош 2 повезане

"Идемо на победу овај пут" Имао жесток окршај са водитељем Пинка у емисији, а сада шокирао оглашавањем и најавио улазак у Елиту (фото)
Ало пре 4 сатијош 4 повезане

"Борите се или умрите": Илон Маск упутио поруку десничарима у Лондону (видео)
Курир пре 4 сатијош 1 повезана

Александра Бабејић прети снимком Мини Врбашки, поменула је и Кристину: "Кристијан ми је скренуо пажњу..."
Телеграф пре 2 сатајош 3 повезане