Повезане вести

Јањуш УДАРИО Мају по сред ФАЦЕ! Маринковићева ЗАЈЕЦАЛА на сав глас!

Јањуш УДАРИО Мају по сред ФАЦЕ! Маринковићева ЗАЈЕЦАЛА на сав глас!

Свет & Скандал 02.06.2021
Овог поподнева Марко Јањушевић Јањуш и Маја Маринковић поново су се жестоко посвађали, а њихов сукоб врло брзо је ескалирао у физички обрачун. – Никада ме више нећеш ударити! Немој да ми цепаш ствари, немој да ме уједаш и… »
Мокрим пешкиром је "залепио" преко лица, она га гризла и цепала му ствари! Нови рат Маје и Јањуша у Задрузи! (видео)

Мокрим пешкиром је "залепио" преко лица, она га гризла и цепала му ствари! Нови рат Маје и Јањуша у Задрузи! (видео)

Мондо 02.06.2021
Маја Маринковић и Јањуш поново заратили на крв и нож. Маја Маринковић и Јањуш поново заратили на крв и нож. Хаотичне ситуације између Марка Јањушевића Јањуша и Маје Маринковић никако не престају, па свакодневно избије неки… »
(Видео) Јањуш ударио мају из све снаге: Заурлала на сав глас! Потресне сцене - обезбеђење одмах улетело, мокрим пешкиром…

(Видео) Јањуш ударио мају из све снаге: Заурлала на сав глас! Потресне сцене - обезбеђење одмах улетело, мокрим пешкиром…

Блиц 02.06.2021
Маја Маринковић и Марко Јањушевић Јањуш су се данас још једном посвађали у ријалитију, па су се гађали пешкирима и урлали једно на друго. - Никада ме више нећеш ударити! Немој да ми цепаш ствари, немој да ме уједаш и штипаш! -… »

Вести дана »