Повезане вести
Анастасија одувала скупоценим стајлингом: Ражнатовићева пуца од сексепила, а ствар коју је носила на себи кошта око 6.000 €…
Курир 03.06.2021
Певачица Александра Младеновић прославила је 27. рођендан, а међу многобројним званицама била је и Анастасија Ражнатовић, која је недавно прославила свој 23. рођендан и сада све "одувала" скупоценим стајлингом. Анастасија је… »
(Видео) Познате даме стигле на александрин рођендан: Анастасија у уској хаљини, Андреана са поклоном у руци, а тек да видите…
Блиц 02.06.2021
Певачица Александра Младеновић вечерас је направила велику журку у једном престоничком локалу, поводом 27. рођендана, а познате даме дошле су на весеље у елегантним одевним комбинацијама. Међу првима се појавила фолкерка… »
(Видео) Александра Младеновић на 27.: Рођендану у хаљини са огромним шлицем Направила гала журку, не крије срећу: "Много ми…
Блиц 02.06.2021
Певачица Александра Младеновић прославља 27. рођендан, а журку је направила у једном престоничком локалу. Декорација је била у златној и белој боји, док Александра није крила одлично расположење. - Срећна сам што поново… »
Вести дана »
Бурна ноћ у Београду: Више људи тешко повређено у четири саобраћајне несреће, мушкарац превезен на реавимацију
Блиц пре 30 минутајош 5 повезаних
Премијер Црне Горе реаговао на предлог Вучића: "Ми вас чекамо у ЕУ од 2028, пожурите"
Радио 021 пре 15 минутајош 3 повезане
Пролеће усред децембра Ујутру слаб мраз, а онда сунве и раст температуре
Ало пре 1 сатјош 4 повезане