Povezane vesti
Tri koraka američkog plana za Kosovo: Zauzdati Kurtija, pritisnuti Grčku i naterati Srbiju na priznanje
Pravda 03.06.2021
Pritisak na Prišitnu, pritisak na Grčku, pritisak na Beograd. Na to se, možda baš i tim redosledom, svodi angažman Sjedinjenih Država i EU pred početak nove runde dijaloga Beograda i Prištine na visokom nivou. Diplomatski razum pre svega SAD, ali i EU… »
Tri koraka američkog plana za Kosovo 1): Zauzdati Kurtija 2) Pritisnuti Grčku 3) Izolovati Srbiju na diplomatskoj vetrometini…
Blic 02.06.2021
Pritisak na Prišitnu, pritisak na Grčku, pritisak na Beograd. Na to se, možda baš i tim redosledom, svodi angažman Sjedinjenih Država i EU pred početak nove runde dijaloga Beograda i Prištine na visokom nivou. Diplomatski razum pre svega SAD, ali i EU… »
Vesti dana »

VIDEO: Poljoprivrednici iz opštine Nova Crnja traktore parkirali pored magistralnog puta
Zrenjaninski pre 45 minutajoš 26 povezanih

Vidi moja Nedo, ove lepote, žao mi je što nisam sa tobom: Neda Ukraden ne može da zaboravi šta je Halid učinio za njen jubilarni rođendan
Story pre 9 minutajoš 43 povezane

Prve slike udesa u tunelu: Lekari se bore za život žene povređene na auto-putu Miloš Veliki
Kurir pre 45 minutajoš 27 povezanih

Nobelova nagrada ekonomistima za istraživanje uticaja tehnologije na privredni rast
BBC News pre 1 satjoš 26 povezanih

Vučić: Razumeli smo se! Zadovoljan sam razgovorima sa Rusima oko NIS-a
Sputnik pre 9 minutajoš 26 povezanih