Povezane vesti
RSE: Digitalni novčanici za članice EU do kraja 2022.
Danas 03.06.2021
U okviru revizije postojeće elektronske identifikacije širom Evropske unije čiji je sistem bio slabije primenjen, Brisel namerava da ponudi nove predloge o digitalnom novčaniku. Time bi se građanima Unije omogućio siguran pristup javnim i privatnim… »
Uvođenje digitalnih novčanika za članice EU do kraja 2022.
Nova 03.06.2021
U okviru revizije postojeće elektronske identifikacije širom Evropske unije čiji je sistem bio slabije primenjen, Brisel namerava da ponudi nove predloge o digitalnom novčaniku. Time bi se gradjanima Unije omogućio siguran pristup javnim i privatnim… »
‘Digitalni novčanici’ za članice EU do kraja 2022.
Slobodna Evropa 03.06.2021
U okviru revizije postojeće elektronske identifikacije širom Evropske unije čiji je sistem bio slabije primjenjen, Brisel namjerava ponuditi nove prijedloge o digitalnom novčaniku kako bi se građanima Unije omogućio siguran pristup javnim i privatnim… »
Vesti dana »
Ovaj Srbin je glumio sa Čakom Norisom: Ponosio se svojim poreklom, a zbog batina je godinama trpeo bolove. "Volim što sam Srbin, to svi znaju."
Kurir pre 16 minutajoš 54 povezane
U Sremskoj Mitrovici uhapšeno dvoje zbog kokaina, u Rumi mladić zbog krađa
Šabačke novosti pre 26 minutajoš 61 povezana
Krkobabić čestitao Ramazanski Bajram vernicima islamske veroispovesti
Beta pre 1 satjoš 30 povezanih
Tusk: Orban procesnim trikovima zbog mađarskih izbora blokira evropsku pomoć Ukrajini
Insajder pre 3 satajoš 28 povezanih
Angelina Topić za RTS: Presrećna sam, u mojoj karijeri se ovakve situacije nisu dešavale
RTS pre 46 minutajoš 44 povezane