Povezane vesti
RSE: Digitalni novčanici za članice EU do kraja 2022.
Danas 03.06.2021
U okviru revizije postojeće elektronske identifikacije širom Evropske unije čiji je sistem bio slabije primenjen, Brisel namerava da ponudi nove predloge o digitalnom novčaniku. Time bi se građanima Unije omogućio siguran pristup javnim i privatnim… »
Uvođenje digitalnih novčanika za članice EU do kraja 2022.
Nova 03.06.2021
U okviru revizije postojeće elektronske identifikacije širom Evropske unije čiji je sistem bio slabije primenjen, Brisel namerava da ponudi nove predloge o digitalnom novčaniku. Time bi se gradjanima Unije omogućio siguran pristup javnim i privatnim… »
‘Digitalni novčanici’ za članice EU do kraja 2022.
Slobodna Evropa 03.06.2021
U okviru revizije postojeće elektronske identifikacije širom Evropske unije čiji je sistem bio slabije primjenjen, Brisel namjerava ponuditi nove prijedloge o digitalnom novčaniku kako bi se građanima Unije omogućio siguran pristup javnim i privatnim… »
Vesti dana »
(Video) Ljudi zatrpani živi, ima više od 100 mrtvih! Apokalipsa kakvu svet nije video nosi sve pred sobom: Vodeni džin guta zgrade i mostove, čitava naselja zbrisana sa lica zemlje u sekundi
Blic pre 3 satajoš 46 povezanih
Ilić puca iz svega što ima: Evo u kom sastavu će Partizan izaći na megdan Hetafeu!
Hot sport pre 23 minutajoš 51 povezana
UKRAJINSKA KRIZA - Ukrajinci napadaju ruske rafinerije nafte; Tramp:Poseta direktora CIA Moskvi bila skoro rutinska
RTV pre 4 satijoš 58 povezanih
"Sve što boli moju sestru boli i mene" Novo oglašavanje Indi Aradinović u jeku drame sa Editom: "Đavo me je pobedio"
Blic pre 1 satjoš 28 povezanih
Ova opština u Srbiji ima jedva 44.000 stanovnika, a plate im gotovo 195.000 dinara: Gde su najveće, a gde najmanje zarade
Blic pre 2 satajoš 45 povezanih