Povezane vesti
Iliev najavljuje dolaske u Humsku: „Mačujemo“ se za kvalitetna pojačanja
Mozzart sport 03.06.2021
„Igrači koje želimo su kvalitetni i traženi, pa i pod ugovorima“, kaže čelnik Partizana. Prva lasta je sletela u Humsku, stigao je štoper Siniša Saničanin, dosadašnji fudbaler Vojvodine i to kao slobodan igrač. Ali, već u narednih nekoliko dana bi… »
Saničanin: Kad zove Partizan, to se ne odbija
Sportski žurnal 03.06.2021
U sezoni 2019/2020 Saničanin je sa Vojvodinom osvojio Kup Srbije, kada su u finalu bili bolji upravo od Partizana. Nije mi bilo teško da prelomim između inostranstva i dolaska u Partizan, posebno kada sam video odlučnost trenera Aleksandra Stanojevića i… »
Iliev ne staje, kada stiže sledeće Partizanovo pojačanje?
Sportske.net 03.06.2021
Preneli smo tokom popodneva, dosadašnji štoper Vojvodine i aktuelni reprezentativac BiH Siniša Saničanin prvo je Partizanovo pojačanje u letnjem prelaznom roku. On će u Humskoj popuniti mesto koje je ostalo upražnjeno povratkom Svetozara Markovića u… »
Saničanin došao u Partizan po duplu krunu!
Sportske.net 03.06.2021
Bivši štoper Vojvodine i fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine Siniša Saničanin prvo je pojačanje Partizana za novu sezonu, potvrdili su danas crno-beli. Saničanin je sa Partizanom potpisao ugovor na tri godine, a kako je rekao nije mu bilo teško… »
Grobari će se oduševiti: Saničanin puca od samopouzdanja, na predstavljanju poručio – ‘Želim duplu krunu sa Partizanom’ (foto)…
Hot sport 03.06.2021
Prvo pojačanje crno-belih pred početak nove fudbalske sezone je bivši štoper Vojvodine i reprezentativac Bosne i Hercegovine, Siniša Saničanin. Saničanin je sa Partizanom potpisao ugovor na tri godine i samim tim potvrdio da želi da ostane u srpskom… »
Saničanin: Nije mi bilo mnogo teško da izaberem Partizan
N1 Info 03.06.2021
Doskorašnji defanzivac Vojvodine Siniša Saničanin predstavljen je kao prvo pojačanje Partizana u ovom prelaznom roku. – Početak prelaznog roka obeležio je moj dolazak u Partizan, što mi je posebno drago! Što se mene tiče i mog prelamanja da li da odem u… »
Saničanin došao u Partizan po duplu krunu i kartu za Evropu
Nova 03.06.2021
Bivši štoper Vojvodine i fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine, Siniša Saničanin, prvo je pojačanje Partizana za novu sezonu. Saničanin je potpisao ugovor na tri godine, a kako je rekao nije mu bilo teško da donese odluku o dolasku u Humsku… »
Partizan doveo prvo pojačanje! "hoću duplu krunu": Sani oduševio navijače - Lak izbor između inostranstva i Humske!
Mondo 03.06.2021
"Partizan je stvarno veliki klub i može biti velika odskočna daska za najjače lige sveta i Evrope", poručio je novi štoper Partizana. "Partizan je stvarno veliki klub i može biti velika odskočna daska za najjače lige sveta i Evrope", poručio je novi… »
Saničanin predstavljen: Poziv Partizana se ne odbija, želim duplu krunu (foto)
Večernje novosti 03.06.2021
FOTO: FK Partizan Sa Partizanom je Saničanin potpisao ugovor na tri godine i samim tim potvrdio da želi da ostane u srpskom fudbalu. - Početak prelaznog roka obeležio je moj dolazak u Partizan, što mi je posebno drago! FOTO: FK Partizan - Ponud ovako… »
Saničanin podigao crno-beli dres: Želim duplu krunu s Partizanom
Mozzart sport 03.06.2021
"Što se tiče stila Aleksandra Stanojevića, imam samo reči hvale", kaže novi član Parnog valjka. Krenuo je zvanično letnji prelazni rok u Partizanu. Prvo pa – dolazak. Siniša Saničanin, dosadašnji štoper Vojvodine, postao je zvanično novi igrač… »
Legende, razbijači, napadači i 1 bizaran promašaj: Ovo je top 10 transfera iz Vojvodine u Partizan!
Mondo 03.06.2021
Transferi iz Vojvodine u Partizan nisu novost, a sada nas očekuju čak dva u jednom prelaznom roku. Kada se pogleda ko je sve dolazio bilo je tu i sjajnih pogodaka, ali i promašaja! Transferi iz Vojvodine u Partizan nisu novost, a sada nas očekuju čak dva… »
Posle Saničanina, na radaru partizana još jedan igrač voše: Crno-beli žele da dovedu fudbalera koji im je dao gol u Kupu!
Hot sport 03.06.2021
Partizan želi i njega da dovede. Fudbalski klub Partizan u svoje redove doveo je Sinišu Saničanina, a na put Beograda iz Novog Sada mogao bi još jedan fudbaler novosadske ‘Stare dame’. Nakon štopera, šef stručnog štaba crno-belih Aleksandar Stanojević… »
Saničanin nije jedini, Partizan želi još jednog iz Vojvodine!
Sportske.net 03.06.2021
Ekipa Partizana se pojačala upravo, došao je Siniša Saničanin , prvo je pojačanje crno-belih u letnjem prelaznom roku. Dolazi iz Vojvodine sa kojom je završio ugovor, a po svemu sudeći, neće biti jedini koji dolazi iz tog novosadskog kluba. Ne, nije… »
Sada je i zvanično: Crno-beli potrvdili transfer – evo kada će Saničanin biti predstavljen u Humskoj!
Hot sport 03.06.2021
Novi fudbaler Partizana danas će biti predstavljen. Fudbalski klub Partizan doveo je prvo pojačanje u letnjem prelaznom roku. U pitanju je doskorašnji fudbaler Vojvodine Siniša Saničanin. Saničanin će u Humskoj biti predstavljen danas u 15 časova, kada… »
Partizan doveo igrača kog su tražili Bešiktaš i Sporting
Nova 03.06.2021
Fudbalski klub Partizan doveo je prvo pojačanje u letnjem prelaznom roku, dres kluba oblači Siniša Saničanin. On će uskoro biti zvanično predstavljen kao pojačanje, radi se o momku koji je reprezentativac Bosne i Hercegovine. Karijeru je počeo u… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO: Iran najavio jače odmazde nakon smrti Laridžanija, nastavljeni napadi na Izrael
Insajder pre 52 minutajoš 43 povezane
Novosadska skupština oduzima prostor Akademiji, Mićin tvrdi da je taj prostor zloupotrebljen
Beta pre 4 satijoš 41 povezana
Ministarstvo kulture: Požar na krovu paviljona Srbije u Veneciji izbio tokom renoviranja
Radio sto plus pre 1 satjoš 27 povezanih
Potpisan istorijski ugovor za "Smajli"; Vučić: "Prva deonica gotova za dve godine"
B92 pre 2 satajoš 27 povezanih
Pretnja je izrečena; Sledi odmazda - goreće Bliski istok; Postali su "legitimne mete" FOTO
B92 pre 2 satajoš 50 povezanih