Повезане вести

Илиев најављује доласке у Хумску: „Мачујемо“ се за квалитетна појачања

Илиев најављује доласке у Хумску: „Мачујемо“ се за квалитетна појачања

Моззарт спорт 03.06.2021
„Играчи које желимо су квалитетни и тражени, па и под уговорима“, каже челник Партизана. Прва ласта је слетела у Хумску, стигао је штопер Синиша Саничанин, досадашњи фудбалер Војводине и то као слободан играч. Али, већ у… »
Саничанин: Кад зове Партизан, то се не одбија

Саничанин: Кад зове Партизан, то се не одбија

Спортски журнал 03.06.2021
У сезони 2019/2020 Саничанин је са Војводином освојио Куп Србије, када су у финалу били бољи управо од Партизана. Није ми било тешко да преломим између иностранства и доласка у Партизан, посебно када сам видео одлучност тренера… »
Илиев не стаје, када стиже следеће Партизаново појачање?

Илиев не стаје, када стиже следеће Партизаново појачање?

Спортске.нет 03.06.2021
Пренели смо током поподнева, досадашњи штопер Војводине и актуелни репрезентативац БиХ Синиша Саничанин прво је Партизаново појачање у летњем прелазном року. Он ће у Хумској попунити место које је остало упражњено повратком… »
Саничанин дошао у Партизан по дуплу круну!

Саничанин дошао у Партизан по дуплу круну!

Спортске.нет 03.06.2021
Бивши штопер Војводине и фудбалски репрезентативац Босне и Херцеговине Синиша Саничанин прво је појачање Партизана за нову сезону, потврдили су данас црно-бели. Саничанин је са Партизаном потписао уговор на три године, а како је… »
Гробари ће се одушевити: Саничанин пуца од самопоуздања, на представљању поручио – ‘Желим дуплу круну са Партизаном’ (фото)…

Гробари ће се одушевити: Саничанин пуца од самопоуздања, на представљању поручио – ‘Желим дуплу круну са Партизаном’ (фото)…

Хот спорт 03.06.2021
Прво појачање црно-белих пред почетак нове фудбалске сезоне је бивши штопер Војводине и репрезентативац Босне и Херцеговине, Синиша Саничанин. Саничанин је са Партизаном потписао уговор на три године и самим тим потврдио да жели… »
Саничанин: Није ми било много тешко да изаберем Партизан

Саничанин: Није ми било много тешко да изаберем Партизан

Н1 Инфо 03.06.2021
Доскорашњи дефанзивац Војводине Синиша Саничанин представљен је као прво појачање Партизана у овом прелазном року. – Почетак прелазног рока обележио је мој долазак у Партизан, што ми је посебно драго! Што се мене тиче и мог… »
Саничанин дошао у Партизан по дуплу круну и карту за Европу

Саничанин дошао у Партизан по дуплу круну и карту за Европу

Нова 03.06.2021
Бивши штопер Војводине и фудбалски репрезентативац Босне и Херцеговине, Синиша Саничанин, прво је појачање Партизана за нову сезону. Саничанин је потписао уговор на три године, а како је рекао није му било тешко да донесе одлуку… »
Партизан довео прво појачање! "хоћу дуплу круну": Сани одушевио навијаче - Лак избор између иностранства и Хумске!

Партизан довео прво појачање! "хоћу дуплу круну": Сани одушевио навијаче - Лак избор између иностранства и Хумске!

Мондо 03.06.2021
"Партизан је стварно велики клуб и може бити велика одскочна даска за најјаче лиге света и Европе", поручио је нови штопер Партизана. "Партизан је стварно велики клуб и може бити велика одскочна даска за најјаче лиге света и… »
Саничанин представљен: Позив Партизана се не одбија, желим дуплу круну (фото)

Саничанин представљен: Позив Партизана се не одбија, желим дуплу круну (фото)

Вечерње новости 03.06.2021
ФОТО: ФК Партизан Са Партизаном је Саничанин потписао уговор на три године и самим тим потврдио да жели да остане у српском фудбалу. - Почетак прелазног рока обележио је мој долазак у Партизан, што ми је посебно драго! ФОТО: ФК… »
Саничанин подигао црно-бели дрес: Желим дуплу круну с Партизаном

Саничанин подигао црно-бели дрес: Желим дуплу круну с Партизаном

Моззарт спорт 03.06.2021
"Што се тиче стила Александра Станојевића, имам само речи хвале", каже нови члан Парног ваљка. Кренуо је званично летњи прелазни рок у Партизану. Прво па – долазак. Синиша Саничанин, досадашњи штопер Војводине, постао је… »
Легенде, разбијачи, нападачи и 1 бизаран промашај: Ово је топ 10 трансфера из Војводине у Партизан!

Легенде, разбијачи, нападачи и 1 бизаран промашај: Ово је топ 10 трансфера из Војводине у Партизан!

Мондо 03.06.2021
Трансфери из Војводине у Партизан нису новост, а сада нас очекују чак два у једном прелазном року. Када се погледа ко је све долазио било је ту и сјајних погодака, али и промашаја! Трансфери из Војводине у Партизан нису новост, а… »
После Саничанина, на радару партизана још један играч воше: Црно-бели желе да доведу фудбалера који им је дао гол у Купу!

После Саничанина, на радару партизана још један играч воше: Црно-бели желе да доведу фудбалера који им је дао гол у Купу!

Хот спорт 03.06.2021
Партизан жели и њега да доведе. Фудбалски клуб Партизан у своје редове довео је Синишу Саничанина, а на пут Београда из Новог Сада могао би још један фудбалер новосадске ‘Старе даме’. Након штопера, шеф стручног штаба црно-белих… »
Саничанин није једини, Партизан жели још једног из Војводине!

Саничанин није једини, Партизан жели још једног из Војводине!

Спортске.нет 03.06.2021
Екипа Партизана се појачала управо, дошао је Синиша Саничанин , прво је појачање црно-белих у летњем прелазном року. Долази из Војводине са којом је завршио уговор, а по свему судећи, неће бити једини који долази из тог… »
Сада је и званично: Црно-бели потрвдили трансфер – ево када ће Саничанин бити представљен у Хумској!

Сада је и званично: Црно-бели потрвдили трансфер – ево када ће Саничанин бити представљен у Хумској!

Хот спорт 03.06.2021
Нови фудбалер Партизана данас ће бити представљен. Фудбалски клуб Партизан довео је прво појачање у летњем прелазном року. У питању је доскорашњи фудбалер Војводине Синиша Саничанин. Саничанин ће у Хумској бити представљен… »
Партизан довео играча ког су тражили Бешикташ и Спортинг

Партизан довео играча ког су тражили Бешикташ и Спортинг

Нова 03.06.2021
Фудбалски клуб Партизан довео је прво појачање у летњем прелазном року, дрес клуба облачи Синиша Саничанин. Он ће ускоро бити званично представљен као појачање, ради се о момку који је репрезентативац Босне и Херцеговине… »

Вести дана »