Повезане вести
Дончић напао џорданов рекорд па шокирао: Могао сам и боље да играм, морам да убацујем те шутеве!
Мондо 03.06.2021
Разбио супертим, а после меча показао какав је шампион! Разбио супертим, а после меча показао какав је шампион! Лука Дончић је одиграо невероватан меч против ЛА Клиперса и донео је победу Даласу у том мечу. Успео је да постигне… »
Лука незадовољан?! „На крају сам био ужасан“
Н1 Инфо 03.06.2021
Кошаркаши Далас Меверикса налазе се на победу од пласман у другу рунду плеј-офа НБА пошто су у ноћи између среде и четвртка по средњоевропском времену савладали Клиперсе у Лос Анђелесу предвођени још једном нестварном партијом… »
Лука незадовољан?! „На крају сам био ужасан“
Спорт клуб 03.06.2021
Кошаркаши Далас Меверикса налазе се на победу од пласман у другу рунду плеј-офа НБА пошто су у ноћи између среде и четвртка по средњоевропском времену савладали Клиперсе у Лос Анђелесу предвођени још једном нестварном партијом… »
Невероватно: Лука заслужан за 31 од 37 кошева Даласа ВИДЕО
Нова 03.06.2021
Лука Дончић имао је партију из снова против Лос Анђелес Клиперса - заслужан је за 31 од 37 погодака из игре! Имао је Дончић 17 кошева, томе је додао 14 асистенција, а три су прослеђене Бобану Марјановићу. Обожава Дончић моменте… »
Магија - Дончић са 42 поена и 14 асистенција срушио Клиперсе, Далас код куће има меч лопту за полуфинале
Моззарт спорт 03.06.2021
Дигли су се пулени Тајрона Луа из мртвих у финишу, али им је понестало снаге и концентрације у кључним тренуцима. Бобан Марјановић трећи стрелац Маверикса. Невероватан је Лука Дончић. Није га лопта слушала у последњих 12 минута… »
Бобијев шоу, играо се са Клиперсима као са децом: Четворица га тукла испод коша, а на крају - бум, закуцавање! (видео)
Мондо 03.06.2021
Српског џина једноставно не могу да зауставе испод коша. А све су пробали! Српског џина једноставно не могу да зауставе испод коша. А све су пробали! Цео НБА прича о невероватној партији Луке Дончића у победи Даласа над Лос… »
Богдановић и Хокси у полуфиналу Истока; Маестралан Дончић, одличан Боби
Н1 Инфо 03.06.2021
Кошаркаши Атланте победили су Њујорк у гостима 103:89 у петом мечу прве рунде плеј-офа и резултатом 4-1 завршили серију. Хокси ће се у полуфиналу Источне конференције састати са Филаделфијом, која је и без поомоћи повређеног… »
Дончић са Бобијем у првој петорци поново покорио Лос Анђелес
РТС 03.06.2021
Прва звезда Даласа Лука Дончић новом маестралном партијом предводио је Мевсе до новог брејка против Клиперса у Стејплс центру - 105:100. У победи за вођство од 3-2 у серији српски центар Бобан Марјановић био је стартер. Пети меч… »
Дончић разбио Клиперсе с 42 поена, Боби добио улогу ВИДЕО
Нова 03.06.2021
Лука Дончић најзаслужнији је за брејк Даласа против Лос Анђелес Клиперса, убацивш 42 поена уз 14 асистенција и осам скокова. Далас је био бољи са 105:100, иако је било мало драме, када су Клиперси смањили на 101:100. Ипак… »
Кошарка са друге планете: Лука и Боби срушили Клиперсе у Лос Анђелесу (видео)
Србија данас 03.06.2021
Драма на Западу. Пети меч серије и пети тијумф гостију. Далас је повео са 3:2 у првом колу плеј-офа Западне конференције пошто је славио у “Стејплс центру” резултатом 105:100. Херој тријумфа Маверикса је био Лука Дончић који је… »
Ау! Дончић експлодирао као никад, сам срушио супертим: Звезде Клиперса у неверици, Лука их разбио! (видео)
Мондо 03.06.2021
Људи моји, шта ради овај момак! Опет је потпуно сам размонтирао Клиперсе! Људи моји, шта ради овај момак! Опет је потпуно сам размонтирао Клиперсе! Опет је то урадио! Не могу ЛА Клиперси да нађу никакву одбрану за Луку Дончића… »
Вести дана »
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 40 минутајош 28 повезаних
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 1 сатјош 27 повезаних
Арапски АДНОЦ водећи кандидат за преузимање НИС-а – 15. јануар крајњи рок за одлуку
Бизнис.рс пре 24 минутајош 23 повезане
Почетак примене Закона "Свој на своме" за упис права својине на непокретностима у Србији са преко 32.000 пријава у прва три дана
Наслови.аи пре 1 сатјош 45 повезаних
‘Под репресијом’ – такав је грађански простор у Србији, према оцени ЦИВИЦУС Монитора
Машина пре 3 сатајош 19 повезаних