Povezane vesti
Krkobabić: Ne sme se dozvoliti da kuće u rubnim područjima zemlje ostanu prazne
Beta 03.06.2021
Ministar za brigu o selu Milan Krkobabić izjavio je danas da se ne sme dozvoliti da kuće u rubnim područjima zemlje ostanu prazne, jer je to, kako je istakao, pored ostalog i važno geo-strateško pitanje od posebnog značaja za bezbednost i opstanak… »
Krkobabić: Uskoro pred Vladom projekat dodele praznih kuća
RTV 03.06.2021
BEOGRAD - Ministar za brigu o selu Milan Krkobabić izjavio je danas da će projekat dodele praznih seoskih kuća sa okućnicom vredan za početak pola milijarde dinara uskoro biti pred Vladom Srbije. "To je patriotski zadatak za sve nas u zemlji, ali i… »
Vesti dana »
Brnabić o divljanju u skupštini: Incidente izazvao zlf, prvi udarac zadao Đilas, moj mikrofon iščupao Aleksić! Ja sam ih sa svojih metar i 70 uterivala u klupe
Kurir pre 2 minutajoš 51 povezana
I Hamas spreman na prekid vatre: Palestinska ekstremistička organizacija posla poruku zemljama koje posreduju u pregovorima s Izraelom
Kurir pre 38 minutajoš 38 povezanih
Stojmenović (ZLF) pre sednice Skupštine Beograda sto predsedavajućeg polila crvenom bojom
Beta pre 56 minutajoš 20 povezanih
Rusija nastavlja dovođenje raketnog sistema "Sarmat" sa nuklearnim bojevim glavama u pripravnost
Euronews pre 2 satajoš 18 povezanih
Aktivisti koji se protive rušenju Starog savskog mosta prosuli šut ispred Skupštine Beograda
Radio sto plus pre 26 minutajoš 9 povezanih