Povezane vesti
U Crnoj Gori do sada dato skoro 230.000 doza vakcina
Vesti online 03.06.2021
U Crnoj Gori do sada je dato 229.803 doza vakcina protiv koronavirusa, objavljeno je na sajtu covidodgovor.me. Prvu dozu vakcine primilo je 136.588 građana, a drugu 93.215 osoba, prenela je RTCG. Masovna vakcinacija protiv koronavirusa u Crnoj Gori… »
Popuštanje mera u BiH: Dozvoljena publika na utakmicama
Nova 03.06.2021
Na osnovu informacije o epidemiološkoj situaciji, Vlada Federacije BiH je danas prihvatila predlog Kriznog štaba o popuštanju mera zaštite od širenja korona virusa, koji podrazumeva povećanje broja okupljenih u javnom i zatvorenom prostoru sa 50 na… »
Region: Vlada FBiH popustila epidemiološke mere; Hrvatska: Zaraženo 280, umrlo 14 osoba
RTV 03.06.2021
PODGORICA - U Crnoj Gori do sada je dato 229.803 doza vakcina protiv koronavirusa, objavljeno je na sajtu covidodgovor.me. Prvu dozu vakcine primilo je 136.588 građana, a drugu 93.215 osoba, prenela je RTCG. Masovna vakcinacija protiv koronavirusa u… »
Na stadion će moći samo vakcinisani: Zbog nezadovoljavajućeg odziva mladih na imunizaciju, izjz razmatra restriktivne mere
Večernje novosti 03.06.2021
Foto Ministarstvo zdravlja Kako bi ih podstakli da se vakcinišu, u toj ustanovi razmatraju i uvođenje restriktivnih mera, kao što su obavezna potvrda o vakcinaciji ili negativan PCR test, koji će građani sami finansirati ukoliko žele da prisustvuju… »
U Crnoj Gori do sada dato skoro 230.000 doza vakcina
Blic 02.06.2021
U Crnoj Gori do sada je dato 229.803 doza vakcina protiv koronavirusa, objavljeno je na sajtu covidodgovor.me. Prvu dozu vakcine primilo je 136.588 građana, a drugu 93.215 osoba, prenela je RTCG. Masovna vakcinacija protiv korona virusa u Crnoj Gori… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Drugi dan blokade Mosta slobode u Novom Sadu: Studenti očistili grad, sve je spremno za veliki plenum s građanima
Nova pre 26 minutajoš 31 povezana
BLOG Građani pristižu na plenum kod Mosta slobode, tu „pada“ odluka da li se blokada nastavlja ili ne
N1 Info pre 26 minutajoš 29 povezanih
Brnabić: Neće biti prelazne vlade taman i da tri dana molim Vučića da je bude
Jugmedia pre 2 satajoš 16 povezanih