Povezane vesti

U Crnoj Gori do sada dato skoro 230.000 doza vakcina

Vesti online 03.06.2021
U Crnoj Gori do sada je dato 229.803 doza vakcina protiv koronavirusa, objavljeno je na sajtu covidodgovor.me. Prvu dozu vakcine primilo je 136.588 građana, a drugu 93.215 osoba, prenela je RTCG. Masovna vakcinacija protiv koronavirusa u Crnoj Gori… »
Popuštanje mera u BiH: Dozvoljena publika na utakmicama

Popuštanje mera u BiH: Dozvoljena publika na utakmicama

Nova 03.06.2021
Na osnovu informacije o epidemiološkoj situaciji, Vlada Federacije BiH je danas prihvatila predlog Kriznog štaba o popuštanju mera zaštite od širenja korona virusa, koji podrazumeva povećanje broja okupljenih u javnom i zatvorenom prostoru sa 50 na… »
Region: Vlada FBiH popustila epidemiološke mere; Hrvatska: Zaraženo 280, umrlo 14 osoba

Region: Vlada FBiH popustila epidemiološke mere; Hrvatska: Zaraženo 280, umrlo 14 osoba

RTV 03.06.2021
PODGORICA - U Crnoj Gori do sada je dato 229.803 doza vakcina protiv koronavirusa, objavljeno je na sajtu covidodgovor.me. Prvu dozu vakcine primilo je 136.588 građana, a drugu 93.215 osoba, prenela je RTCG. Masovna vakcinacija protiv koronavirusa u… »
Na stadion će moći samo vakcinisani: Zbog nezadovoljavajućeg odziva mladih na imunizaciju, izjz razmatra restriktivne mere

Na stadion će moći samo vakcinisani: Zbog nezadovoljavajućeg odziva mladih na imunizaciju, izjz razmatra restriktivne mere

Večernje novosti 03.06.2021
Foto Ministarstvo zdravlja Kako bi ih podstakli da se vakcinišu, u toj ustanovi razmatraju i uvođenje restriktivnih mera, kao što su obavezna potvrda o vakcinaciji ili negativan PCR test, koji će građani sami finansirati ukoliko žele da prisustvuju… »

Blic 02.06.2021
U Crnoj Gori do sada je dato 229.803 doza vakcina protiv koronavirusa, objavljeno je na sajtu covidodgovor.me. Prvu dozu vakcine primilo je 136.588 građana, a drugu 93.215 osoba, prenela je RTCG. Masovna vakcinacija protiv korona virusa u Crnoj Gori… »

Vesti dana »