Povezane vesti
U Crnoj Gori do sada dato skoro 230.000 doza vakcina
Vesti online 03.06.2021
U Crnoj Gori do sada je dato 229.803 doza vakcina protiv koronavirusa, objavljeno je na sajtu covidodgovor.me. Prvu dozu vakcine primilo je 136.588 građana, a drugu 93.215 osoba, prenela je RTCG. Masovna vakcinacija protiv koronavirusa u Crnoj Gori… »
Popuštanje mera u BiH: Dozvoljena publika na utakmicama
Nova 03.06.2021
Na osnovu informacije o epidemiološkoj situaciji, Vlada Federacije BiH je danas prihvatila predlog Kriznog štaba o popuštanju mera zaštite od širenja korona virusa, koji podrazumeva povećanje broja okupljenih u javnom i zatvorenom prostoru sa 50 na… »
Region: Vlada FBiH popustila epidemiološke mere; Hrvatska: Zaraženo 280, umrlo 14 osoba
RTV 03.06.2021
PODGORICA - U Crnoj Gori do sada je dato 229.803 doza vakcina protiv koronavirusa, objavljeno je na sajtu covidodgovor.me. Prvu dozu vakcine primilo je 136.588 građana, a drugu 93.215 osoba, prenela je RTCG. Masovna vakcinacija protiv koronavirusa u… »
Na stadion će moći samo vakcinisani: Zbog nezadovoljavajućeg odziva mladih na imunizaciju, izjz razmatra restriktivne mere
Večernje novosti 03.06.2021
Foto Ministarstvo zdravlja Kako bi ih podstakli da se vakcinišu, u toj ustanovi razmatraju i uvođenje restriktivnih mera, kao što su obavezna potvrda o vakcinaciji ili negativan PCR test, koji će građani sami finansirati ukoliko žele da prisustvuju… »
U Crnoj Gori do sada dato skoro 230.000 doza vakcina
Blic 02.06.2021
U Crnoj Gori do sada je dato 229.803 doza vakcina protiv koronavirusa, objavljeno je na sajtu covidodgovor.me. Prvu dozu vakcine primilo je 136.588 građana, a drugu 93.215 osoba, prenela je RTCG. Masovna vakcinacija protiv korona virusa u Crnoj Gori… »
Vesti dana »

Ukrinform: Rusi dronovima napali Zaporoški okrug; Kremlj i Bela kuća danas objavljuju detalje razgovara u Rijadu
RTS pre 50 minutajoš 13 povezanih

Smenjivaće se kiša, sunce, oblaci u ovom delu zemlje biće 22 stepena
Dnevnik pre 2 satajoš 11 povezanih

Medicinski izvori: U izraelskim udarima tokom noći ubijene najmanje 23 osobe – među njima i porodica s troje dece
N1 Info pre 49 minutajoš 9 povezanih

Bruka u Beloj kući: Zvaničnici u grupnom ćaskanju planirali napad na Jemen, a sve slučajno video novinar
Radio 021 pre 1 satjoš 9 povezanih