Повезане вести

Ђоковић лако прошао и Куеваса

Ђоковић лако прошао и Куеваса

Политика 03.06.2021
Са 6:3, 6:2, 6:4 у другом колу, у суботу игра меч с Литванцем Ричардасом Беранкисом. – Федерер савладао и Чилића: 6:2, 2:6, 7:6 (7:4), 6:2. Све је текло и завршило по жељеном плану и у другом мечу Новака Ђоковића на Ролан… »
Новак после пласмана у 3. коло Ролан Гароса: Желим да одем што даље…

Новак после пласмана у 3. коло Ролан Гароса: Желим да одем што даље…

Вести онлине 03.06.2021
Најбољи тенисер света пласирао се у 3. коло Ролан Гароса пошто је убедљивом игром савладао Пабла Куеваса са 3:0 (6:3, 6:2, 6:4). После меча, Новак се на течном француском захвалио навијачима и истакао да је играо против ривала… »
Новак у проблему?! Литванац урадио нешто што није никад до сада! Против Ђоковића нема ни сет, али сада је у налету

Новак у проблему?! Литванац урадио нешто што није никад до сада! Против Ђоковића нема ни сет, али сада је у налету

Мондо 03.06.2021
Најбољи тенисер света наставља са доминацијом на париској шљаци. Најбољи тенисер света наставља са доминацијом на париској шљаци. Светски број један жели пехар у Паризу, а следећи на путу који ће пробати да га спречи после… »
Ђоковић: Остао сам миран, нашао сервис кад је било потребно

Ђоковић: Остао сам миран, нашао сервис кад је било потребно

Моззарт спорт 03.06.2021
Новак рутински прошао друго коло. Далеко од тога да је Пабло Куевас направило било какав проблем Новаку Ђоковићу. Уругвајац је натерао најбољег тенисера света да се мало више потруди у трећем сету, али српски ас је рутински… »
Ђоковић сазнао име ривала: у 3. колу Ролан Гароса! Новаку ће на мегдан његов добар пријатељ који често тренира у Београду

Ђоковић сазнао име ривала: у 3. колу Ролан Гароса! Новаку ће на мегдан његов добар пријатељ који често тренира у Београду

Спортал блиц 03.06.2021
Није дуго чекао на име ривала у 3. колу . Након , најбољи тенисер света ће у трећој рунди снаге одмерити са Литванцем који је после велике борбесавладао Аустралијанца Дакворта са 7:5, 2:6, 7:6 (7:4), 6:0. Беранкис је добар… »
Новак почистио Уругвајца па поручио - срећан сам, желим још! Све бољи тенис најбољег на свету, хоће пехар у Паризу

Новак почистио Уругвајца па поручио - срећан сам, желим још! Све бољи тенис најбољег на свету, хоће пехар у Паризу

Мондо 03.06.2021
Светски број један наставља свој пут ка 19. гренд слем трофеју. Светски број један наставља свој пут ка 19. гренд слем трофеју Српски тенисер без већих проблема савладао је Уругвајца. Светски број један Новак Ђоковић успешно је… »
РГ: Ђоковић сигурном игром до трећег кола

РГ: Ђоковић сигурном игром до трећег кола

Нови магазин 03.06.2021
Сигурном игром српски тенисер Новак Ђоковић добио је на Ролан Гаросу меч другог кола против Уругвајца Пабла Куеваса и пласирао се у треће коло. Најбољи тенисер света победио је Куеваса са 3:0, по сетовима 6:3, 6:2, 6:4. Меч је… »
Ђоковић бољи од Куеваса за треће коло Ролан Гароса

ИндексОнлине 03.06.2021
БЕОГРАД – Најбољи тенисер света Новак Дјоковић пласирао се у треће коло Отвореног првенства Француске, пошто је данас победио Уругвајца Пабла Куеваса са 6:3, 6:2, 6:4. Дјоковић је до победе против 92. тенисера света, а 22… »

Бета 03.06.2021
Најбољи тенисер света Новак Дјоковић пласирао се у треће коло Отвореног првенства Француске, пошто је данас победио Уругвајца Пабла Куеваса са 6:3, 6:2, 6:4. Дјоковић је до победе против 92. тенисера света, а 22. победе у 2021… »
Новак самоуверен: Лако до победе и без умора!

Новак самоуверен: Лако до победе и без умора!

Хот спорт 03.06.2021
Српски тенисер није имао превише проблема! Новак Ђоковић је рутински савладао Пабла Куеваса са 3:0, по сетовима 6:3, 6:2 и 6:4. ‘Поздрав свима, хвала вам на подршци. Срећан сам због ове победе. Играо сам против играча који је… »
Ђоковић победио Куеваса за треће коло Ролан Гароса

Ђоковић победио Куеваса за треће коло Ролан Гароса

Дневник 03.06.2021
ПАРИЗ: Најбољи тенисер света Новак Ђоковић пласирао се у треће коло Ролан Гароса након победе над Уругвајцем Паблом Куевасом са 6:3, 6:2, 6:4. Меч је трајао два сата и шест минута. Куевас је боље отворио меч, дошао до брејка у… »
Познат наредни Новаков ривал: Прошле године намучио Србина

Познат наредни Новаков ривал: Прошле године намучио Србина

Нова 03.06.2021
Рикардас Беранкис, литвански тенисер пласирао се у треће коло Ролан Гароса победом над Џејмсом Даквортом у четири сета и биће наредни ривал Новака Ђоковића у Паризу. Беранкис је Дакворта победио за два сата и 41 минут са 7:5… »
Леп меч, чарке с публиком: Новак у три сета до трећег кола

Леп меч, чарке с публиком: Новак у три сета до трећег кола

Н1 Инфо 03.06.2021
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић пласирао се у треће коло Ролан Гароса пошто је у четвртак резултатом 3:0 био бољи од Уругвајца Пабла Куеваса. Наредни противник Ђоковићу биће Литванац Рикардас Беранкис, који је резултатом… »
Новак максималан против Куеваса, следећи је Беранкис

Новак максималан против Куеваса, следећи је Беранкис

Спортски журнал 03.06.2021
Ролан Гарос игра се за укупни наградни фонд од 34.367.216 евра. Новак Ђоковић је у другом колу Ролан Гароса победио Уругвајца Пабла Куеваса 3:0 (6:3, 6:2, 6:4) за 128 минута игре. Куевас је први стигао до брејка на овом мечу… »
Ђоковић обрадовао навијаче: Желим да одем до краја, физички сам спреман

Ђоковић обрадовао навијаче: Желим да одем до краја, физички сам спреман

Вечерње новости 03.06.2021
ФОТО: АП Српски ас је тако наставио поход ка освојању Отвореног првенства Француске у тенису, а после тријумфа био је видно расположен и насмејан. - Срећан сам због победе, Пабло је изузетан играч на оваквој подлози, сервирао је… »

Вести дана »