Повезане вести
Шок исповест монаха арсенија: Хтели су моје младо тело, борио сам се са ужасним изазовима!
Правда 03.06.2021
"Имао сам ја неке идеје о монаштву али оне су биле везане за будизам. Мене је занимао зен будизам, хиндуизам, трасцедентална медитација. Маштао сам да кад дипломирам стоматологију одем у Кашмир или Непал и да онда тамо приступим… »
Шок исповест монаха арсенија: Хтели су моје младо тело, да им будем љубавник! То су ужасни изазови од којих не можеш да спаваш…
Курир 03.06.2021
"Имао неке идеје о монаштву али оне су биле везане за будизам. Мене је занимао зен будизам, хиндуизам, трасцедентална медитација. Маштао сам да кад дипломирам стоматологију одем у Кашмир или Непал и да онда тамо приступим неком… »
Вести дана »
Не смирује се пожар у Делиблатској пешчари, ватра стигла до приватних објеката у Кајтасову, дим и пепео до Вршца: "Као да је неко одлучио да пусти да све изгори" ВИДЕО
Нова пре 22 минутајош 78 повезаних
Влада Србије одлучила да минимална цена рада буде повећана на 405 динара по радном сату
Недељник пре 1 сатјош 32 повезане
Србија на удару топлотног таласа и нових пожара: Делиблатска пешчара и Шангај под ватри
Наслови.аи пре 17 минутајош 83 повезане
Нови сукоб Кнежевића и Спајића у Црној Гори: Ко је резервиста Војске Србије, а ко Вучићев пиун?
Данас пре 42 минутајош 22 повезане