Povezane vesti
Šok ispovest monaha arsenija: Hteli su moje mlado telo, borio sam se sa užasnim izazovima!
Pravda 03.06.2021
"Imao sam ja neke ideje o monaštvu ali one su bile vezane za budizam. Mene je zanimao zen budizam, hinduizam, trascedentalna meditacija. Maštao sam da kad diplomiram stomatologiju odem u Kašmir ili Nepal i da onda tamo pristupim nekom budističkom… »
Šok ispovest monaha arsenija: Hteli su moje mlado telo, da im budem ljubavnik! To su užasni izazovi od kojih ne možeš da…
Kurir 03.06.2021
"Imao neke ideje o monaštvu ali one su bile vezane za budizam. Mene je zanimao zen budizam, hinduizam, trascedentalna meditacija. Maštao sam da kad diplomiram stomatologiju odem u Kašmir ili Nepal i da onda tamo pristupim nekom budističkom manastiru"… »
Vesti dana »

Policija se povukla ispred DIF-a u Novom Sadu: Dekan gađan jajima, nastavnici uputili otvoreno pismo javnosti (VIDEO)
Danas pre 1 satjoš 45 povezanih

Zbog prebijanja građana ispred DIF-a: Promenjena ruta današnjeg skupa "Pamtimo sve"
Radio 021 pre 42 minutajoš 53 povezane

Krstić: Rukovodstvo RTS-a da kaže da li će raspisivanje konkursa za Savet REM garantovati da će drugačije izveštavati
N1 Info pre 2 satajoš 55 povezanih

Dačić: Policija u Novom Sadu intervenisala tek nakon napada demonstranata
Beta pre 42 minutajoš 19 povezanih