Povezane vesti
Hrvatski obračun: HDZ objavio snimak na kom se Milanović junački skljokao sa oklopnog vozila!
Kurir 04.06.2021
HDZ je jutros objavio na Fejsbuku snimak iz 2013. godine na kojem se vidi kako tadašnji premijer Zoran Milanović pada sa oklopnog vozila "Patrija". Iskompleksirani Milanović ni na praznik Tijelova nije uspeo da sakrije svoju opterećenost Andrejem… »
Objavljen snimak pada hrvatskog predsednika sa oklopnog vozila: Obrisao prašinu i nastavio dalje
Telegraf 04.06.2021
Na snimku se vidi kako tadašnji premijer Hrvatske Zoran Milanović pada na pod tokom izlaženja iz jednog oklopnog vozila, prilikom posete vojsci. HDZ je jutros na Fejsbuku objavio snimak iz 2013. godine na kom se vidi kako tadašnji premijer, a sadašnji… »
HDZ objavio snimak pada Milanovića sa oklopnog vozila: “Junački se skljokao” (VIDEO)
Vesti online 04.06.2021
HDZ je na Fejsbuku objavio snimak pada tadašnjeg premijera, a sada predsednika Hrvatske, Zorana Milanovića, sa oklopnog vozila Patrije. “Iskompleksirani Milanović ni na blagdan Tijelova nije uspio sakriti svoju opterećenost Andrejem Plenkovićem (koja… »
Vesti dana »
Prvi presek glasanja! Ovi takmičari su ispali iz finala "Pinkovih zvezda": Njih 12 se bori za pobedu
Blic pre 52 minutajoš 23 povezane
Đurić: Članstvo u EU bi Zapadnom Balkanu donelo više stabilnosti i oslabilo etnonacionalizam
Beta pre 6 satijoš 25 povezanih
"Imao sam keca iz geografije - ja nikada nisam čuo za njih" Rade Bogdanović nasmejao sve u studiju: Nemam ja pare za te egzotične destinacije
Kurir pre 32 minutajoš 87 povezanih
Hrvatska eliminisana u trileru, Španija jeste furija, Švajcarci rutinski protiv Alžira
BBC News pre 10 satijoš 7 povezanih
Vladina uredba: Dizel za poljoprivrednike 184 dinara na svim pumpama
Radio 021 pre 9 satijoš 45 povezanih