Повезане вести

Донарума растужио Ибрахимовића

Донарума растужио Ибрахимовића

Спортске.нет 04.06.2021
Све извеснији одлазак Ђанлуиђија Донаруме из Милана није лако пао Златану Ибрахимовићу, који је веровао да ће талентовани голман оставити дубљи траг на "Сан Сиру". Репрезентативном чувару мреже Италије уговор са Миланом… »
Ибрахимовић поручио донаруми: Могао си да постанеш као Малдини, али за танго је потребно двоје

Ибрахимовић поручио донаруми: Могао си да постанеш као Малдини, али за танго је потребно двоје

Вечерње новости 04.06.2021
Фото: ЕПА-ЕФЕ/МАТТЕО БАЗЗИ Швеђанин који ће у октобру прославити 40. рођендан, говорио је о случају Ђанлуиђија Донаруме који је одбио све понуде Милана да продужи уговор и напустиће клуб као слободан играч. – Веома ми… »
Ибра о Донаруми: Могао је да постане "Мистер Милан" као Малдини и остане у клубу 20 година

Ибра о Донаруми: Могао је да постане "Мистер Милан" као Малдини и остане у клубу 20 година

Моззарт спорт 04.06.2021
"Да ли одлази или не, не знам. Знам да је за танго потребно двоје", каже Швеђанин. Легендарни Златан Ибрахимовић дао је више него интересантан интервју за Газету дело Спорт, где се дотакао своје повреде и изостанка са… »

Вести дана »