Povezane vesti

Glumac Miljan Davidović napadnut na ulici zbog uloge u seriji

Glumac Miljan Davidović napadnut na ulici zbog uloge u seriji

Radio 021 04.06.2021
Glumca Miljana Davidovića, koji igra u domaćoj seriji "Igra sudbine", juče je udario nepoznati muškarac, koji mu je prišao na ulici i zapretio da ne dira Ivana Ožegovića, što je lik iz te serije. Davidović u razgovoru za Nova.rs navodi da je… »
Pretučen Miljan davidović: Glumac iz "Igre sudbine" dobio batine zbog scene u seriji!

Pretučen Miljan davidović: Glumac iz "Igre sudbine" dobio batine zbog scene u seriji!

Mondo 04.06.2021
Glumca napao muškarac kojem se nije dopalo što je u seriji "Igra istine" tukao drugog glumca. Glumca napao muškarac kojem se nije dopalo što je u seriji "Igra istine" tukao drugog glumca Glumca Miljana Davidovića iz telenovele "Igra sudbine" pre dve… »
Što mi diraš Ivana Ožegovića?! Muškarac izgovorio ovu rečenicu, pa udario Miljana Davidovića preko oka!

Što mi diraš Ivana Ožegovića?! Muškarac izgovorio ovu rečenicu, pa udario Miljana Davidovića preko oka!

Kurir 04.06.2021
Glumca Miljana Davidovića iz telenovele "Igra sudbine" pre dve večeri prebili su u Novom Sadu jer je u seriji zario nož u stomak omiljenom junaku Ivanu Ožegoviću, a sad su isplivali novi detalji sukoba. Miljan je ispričao kako se incident desio, a… »
Zbog njega je glumac iz "igre sudbine" dobio batine! Vladan Savić u šoku - Ljudi mi prilaze na ulici, svi smo zabrinuti!

Zbog njega je glumac iz "igre sudbine" dobio batine! Vladan Savić u šoku - Ljudi mi prilaze na ulici, svi smo zabrinuti!

Mondo 04.06.2021
Glumac Vladan Savić, koji u seriji "Igra sudbine" tumači lik Ivana Ožegovića, oglasio se povodom napada na kolegu. Glumac Vladan Savić, koji u seriji "Igra sudbine" tumači lik Ivana Ožegovića, oglasio se povodom napada na kolegu Miljan Davidović… »

Vesti dana »