Povezane vesti
Oglasio se glumac zbog kog je pretučen Miljan Davidović: Vladan Savić: "Duboko mi je žao, sve je otišlo predaleko"
Blic 04.06.2021
Miljan Davidović, glumac koji tumači lik Janka Markovića u domaćoj seriji "Igra sudbine", juče je pretučen. Na glumca je nasrnuo četrdesetogodišnji muškarac iz razloga što je Davidović u seriji tukao njegovog omiljenog junaka Ivana, kog igra Vladan… »
Ko je pretučeni glumac iz "igre sudbine"? Miljana svi znaju po ulozi negativca, a uskoro ćemo ga gledati i u hit seriji
Blic 04.06.2021
Miljan Davidović, glumac, koji tumači lik Janka Markovića u domaćoj seriji "Igra sudbine" juče je pretučen. Naime na glumca je nasrnuo četrdesetogodišnji muškarac iz razloga što je Davidvić u seriji tukao njegovog omiljenog junaka. U hit seriji, koja se… »
"Tukao me čovek ispred roštiljnice": Pretučen glumac iz Igre sudbine: "Šokiran sam da me udario zbog lika u seriji"
Blic 04.06.2021
Miljan Davidović, glumac, koji tumači lik Janka Markovića u domaćoj seriji "Igra sudbine" juče je pretučen. Naime na glumca je nasrnuo četrdesetogodišnji muškarac iz razloga što je Davidvić u seriji tukao njegovog omiljenog junaka. - Tukao me čovek koji… »
Bizarno: Davidović dobio nokaut na ulici zbog uloge u seriji
Nova 04.06.2021
Glumac Miljan Davidović, koji tumači lik Janka Markovića u domaćoj seriji "Igra sudbine", juče je dobio nokaut, odnosno udarac, nakon što mu je nepoznati građanin prišao na ulici i zapretio mu da ne dira Ivana Ožegovića, lika iz pomenute serije… »
Vesti dana »

Medvedev: Oslobađanje izraelskih talaca i palestinskih zatvorenika je, naravno, dobra stvar, ali neće ništa rešiti
Vesti online pre 24 minutajoš 161 povezana

Hamas oslobodio sve žive taoce, Izrael pustio na slobodu palestinske zatvorenike
BBC News pre 1 satjoš 49 povezanih

„Fon der Lajen će se u Srbiji sastati i s civilnim društvom, a to se nikad pre nije desilo“
Nova pre 3 satajoš 29 povezanih