Повезане вести
Огласио се глумац због ког је претучен Миљан Давидовић: Владан Савић: "Дубоко ми је жао, све је отишло предалеко"
Блиц 04.06.2021
Миљан Давидовић, глумац који тумачи лик Јанка Марковића у домаћој серији "Игра судбине", јуче је претучен. На глумца је насрнуо четрдесетогодишњи мушкарац из разлога што је Давидовић у серији тукао његовог омиљеног јунака… »
Ко је претучени глумац из "игре судбине"? Миљана сви знају по улози негативца, а ускоро ћемо га гледати и у хит серији
Блиц 04.06.2021
Миљан Давидовић, глумац, који тумачи лик Јанка Марковића у домаћој серији "Игра судбине" јуче је претучен. Наиме на глумца је насрнуо четрдесетогодишњи мушкарац из разлога што је Давидвић у серији тукао његовог омиљеног… »
"Тукао ме човек испред роштиљнице": Претучен глумац из Игре судбине: "Шокиран сам да ме ударио због лика у серији"
Блиц 04.06.2021
Миљан Давидовић, глумац, који тумачи лик Јанка Марковића у домаћој серији "Игра судбине" јуче је претучен. Наиме на глумца је насрнуо четрдесетогодишњи мушкарац из разлога што је Давидвић у серији тукао његовог омиљеног… »
Бизарно: Давидовић добио нокаут на улици због улоге у серији
Нова 04.06.2021
Глумац Миљан Давидовић, који тумачи лик Јанка Марковића у домаћој серији "Игра судбине", јуче је добио нокаут, односно ударац, након што му је непознати грађанин пришао на улици и запретио му да не дира Ивана Ожеговића, лика из… »
Вести дана »

Пешић: Време је да се пронађе нови тренер кошаркашке репрезентације, помоћи ћу Човићу у томе
Радио сто плус пре 4 сатијош 36 повезаних

Овај пут нам драма баш није била потребна! Србија против Турске имала и среће...
Курир пре 17 минутајош 31 повезана