Povezane vesti

Oglasio se glumac zbog kog je pretučen Miljan Davidović: Vladan Savić: "Duboko mi je žao, sve je otišlo predaleko"

Oglasio se glumac zbog kog je pretučen Miljan Davidović: Vladan Savić: "Duboko mi je žao, sve je otišlo predaleko"

Blic 04.06.2021
Miljan Davidović, glumac koji tumači lik Janka Markovića u domaćoj seriji "Igra sudbine", juče je pretučen. Na glumca je nasrnuo četrdesetogodišnji muškarac iz razloga što je Davidović u seriji tukao njegovog omiljenog junaka Ivana, kog igra Vladan… »
Ko je pretučeni glumac iz "igre sudbine"? Miljana svi znaju po ulozi negativca, a uskoro ćemo ga gledati i u hit seriji

Ko je pretučeni glumac iz "igre sudbine"? Miljana svi znaju po ulozi negativca, a uskoro ćemo ga gledati i u hit seriji

Blic 04.06.2021
Miljan Davidović, glumac, koji tumači lik Janka Markovića u domaćoj seriji "Igra sudbine" juče je pretučen. Naime na glumca je nasrnuo četrdesetogodišnji muškarac iz razloga što je Davidvić u seriji tukao njegovog omiljenog junaka. U hit seriji, koja se… »
"Tukao me čovek ispred roštiljnice": Pretučen glumac iz Igre sudbine: "Šokiran sam da me udario zbog lika u seriji"

"Tukao me čovek ispred roštiljnice": Pretučen glumac iz Igre sudbine: "Šokiran sam da me udario zbog lika u seriji"

Blic 04.06.2021
Miljan Davidović, glumac, koji tumači lik Janka Markovića u domaćoj seriji "Igra sudbine" juče je pretučen. Naime na glumca je nasrnuo četrdesetogodišnji muškarac iz razloga što je Davidvić u seriji tukao njegovog omiljenog junaka. - Tukao me čovek koji… »
Bizarno: Davidović dobio nokaut na ulici zbog uloge u seriji

Bizarno: Davidović dobio nokaut na ulici zbog uloge u seriji

Nova 04.06.2021
Glumac Miljan Davidović, koji tumači lik Janka Markovića u domaćoj seriji "Igra sudbine", juče je dobio nokaut, odnosno udarac, nakon što mu je nepoznati građanin prišao na ulici i zapretio mu da ne dira Ivana Ožegovića, lika iz pomenute serije… »

Vesti dana »

Kuvajt greškom oborio američke avione

Kuvajt greškom oborio američke avione

Serbian News Media pre 1 satjoš 39 povezanih
Acu Đukanoviću određen pritvor

Acu Đukanoviću određen pritvor

Beta pre 54 minutajoš 28 povezanih
Cene nafte naglo rastu, globalna ekonomija na ivici

Cene nafte naglo rastu, globalna ekonomija na ivici

Biznis.rs pre 2 satajoš 52 povezane