Povezane vesti

"Čovek me pitao što diraš mog Ivana Ožegovića i udario me"

"Čovek me pitao što diraš mog Ivana Ožegovića i udario me"

Prva 04.06.2021
Glumac Miljan Davidović, koji tumači lik Janka Markovića u domaćoj seriji "Igra sudbine", juče je dobio udarac od prolaznika na ulici. "Nije istina da sam pretučen, ali čovek me je udario. Pitao me je - što diraš mog Ivana Ožegovića i udario… »
Glumca iz serije "Igra sudbine" u Novom Sadu udario nezadovoljni gledalac

Glumca iz serije "Igra sudbine" u Novom Sadu udario nezadovoljni gledalac

Moj Novi Sad 04.06.2021
Glumac Miljan Davidović, koji tumači lik Janka Markovića u domaćoj TV seriji "Igra sudbine", juče je fizički napadnut. Njega je, navodno, u Novom Sadu udario muškarac kojem se nije dopalo što je u seriji Miljan tukao drugog glumca, piše portal… »
MORBIDNO! Pretukao glumca Davidovića jer mu je u seriji tukao omiljenog lika

MORBIDNO! Pretukao glumca Davidovića jer mu je u seriji tukao omiljenog lika

Sandžak haber 04.06.2021
BEOGRAD – Glumac Miljan Davidović koji tumači lik Janka Markovića u domaćoj seriji “Igra sudbine” juče je pretučen. Naime na glumca je nasrnuo četrdesetogodišnji muškarac iz razloga što je Davidvić u seriji tukao njegovog omiljenog… »
Tukao me čovek ispred roštiljnice! Nakon skandaloznih batina, oglasio se glumac koji je pretrpeo teške povrede, ovo je…

Tukao me čovek ispred roštiljnice! Nakon skandaloznih batina, oglasio se glumac koji je pretrpeo teške povrede, ovo je…

Alo 04.06.2021
Naime na glumca je nasrnuo četrdesetogodišnji muškarac iz razloga što je Davidvić u seriji tukao njegovog omiljenog junaka. Miljan Davidović, glumac, koji tumači lik Janka Markovića u domaćoj seriji "Igra sudbine" juče je pretučen. Naime na… »

Vesti dana »