Повезане вести

"Човек ме питао што дираш мог Ивана Ожеговића и ударио ме"

"Човек ме питао што дираш мог Ивана Ожеговића и ударио ме"

Прва 04.06.2021
Глумац Миљан Давидовић, који тумачи лик Јанка Марковића у домаћој серији "Игра судбине", јуче је добио ударац од пролазника на улици. "Није истина да сам претучен, али човек ме је ударио. Питао ме је - што дираш мог Ивана… »
Глумца из серије "Игра судбине" у Новом Саду ударио незадовољни гледалац

Глумца из серије "Игра судбине" у Новом Саду ударио незадовољни гледалац

Мој Нови Сад 04.06.2021
Глумац Миљан Давидовић, који тумачи лик Јанка Марковића у домаћој ТВ серији "Игра судбине", јуче је физички нападнут. Њега је, наводно, у Новом Саду ударио мушкарац којем се није допало што је у серији Миљан тукао другог… »
МОРБИДНО! Претукао глумца Давидовића јер му је у серији тукао омиљеног лика

МОРБИДНО! Претукао глумца Давидовића јер му је у серији тукао омиљеног лика

Санџак хабер 04.06.2021
БЕОГРАД – Глумац Миљан Давидовић који тумачи лик Јанка Марковића у домаћој серији “Игра судбине” јуче је претучен. Наиме на глумца је насрнуо четрдесетогодишњи мушкарац из разлога што је Давидвић у серији тукао његовог… »
Тукао ме човек испред роштиљнице! Након скандалозних батина, огласио се глумац који је претрпео тешке повреде, ово је разлог…

Тукао ме човек испред роштиљнице! Након скандалозних батина, огласио се глумац који је претрпео тешке повреде, ово је разлог…

Ало 04.06.2021
Наиме на глумца је насрнуо четрдесетогодишњи мушкарац из разлога што је Давидвић у серији тукао његовог омиљеног јунака. Миљан Давидовић, глумац, који тумачи лик Јанка Марковића у домаћој серији "Игра судбине" јуче је… »

Вести дана »