Повезане вести

Глумац из „Игре судбине“ добио ударац на улици због улоге у тој серији

Глумац из „Игре судбине“ добио ударац на улици због улоге у тој серији

Н1 Инфо 04.06.2021
Глумац Миљан Давидовић, који тумачи лик Јанка Марковића у домаћој серији "Игра судбине", у четвртак је добио ударац, након што му је непознати грађанин пришао на улици и запретио му да не дира Ивана Ожеговића, лика из поменуте… »
Ко је претучени глумац из "игре судбине"? Миљана сви знају као негативца из серије, а ово нисте знали о њему!

Ко је претучени глумац из "игре судбине"? Миљана сви знају као негативца из серије, а ово нисте знали о њему!

Мондо 04.06.2021
Миљан Давидовић претучен је због сцене у серији. Миљан Давидовић претучен је због сцене у серији. Домаћу јавност недавно је шокирала вест да су Миљана Давидовића из теленовеле "Игра судбине" пре две вечери пребили у Новом Саду… »
Пришао и рекао "што си ми дирао омиљеног јунака": Миљан Давидовић се укључио у програм с масницом преко ока!

Пришао и рекао "што си ми дирао омиљеног јунака": Миљан Давидовић се укључио у програм с масницом преко ока!

Мондо 04.06.2021
Глумац из серије "Игра судбине" Миљан Давидовић говорио у инциденту због којег је нападнут насред улице! Глумац из серије "Игра судбине" Миљан Давидовић говорио у инциденту због којег је нападнут насред улице! Глумца Миљана… »
Фотографија претученог глумца из "игре судбине" Миљан Давидовић: Имам модрицу испод ока - ово је разлог напада

Фотографија претученог глумца из "игре судбине" Миљан Давидовић: Имам модрицу испод ока - ово је разлог напада

Вечерње новости 04.06.2021
Фото: Приватна архива Миљан, који игра негативца Јанка, завршио је, срећом, само с модрицом на оку. - Људи мисле да се серија стварно догађа. Човек је вероватно помислио да је лик ког играм стваран и хтео је да се с њим… »

Вести дана »