Povezane vesti

Glumac iz „Igre sudbine“ dobio udarac na ulici zbog uloge u toj seriji

Glumac iz „Igre sudbine“ dobio udarac na ulici zbog uloge u toj seriji

N1 Info 04.06.2021
Glumac Miljan Davidović, koji tumači lik Janka Markovića u domaćoj seriji "Igra sudbine", u četvrtak je dobio udarac, nakon što mu je nepoznati građanin prišao na ulici i zapretio mu da ne dira Ivana Ožegovića, lika iz pomenute serije… »
Ko je pretučeni glumac iz "igre sudbine"? Miljana svi znaju kao negativca iz serije, a ovo niste znali o njemu!

Ko je pretučeni glumac iz "igre sudbine"? Miljana svi znaju kao negativca iz serije, a ovo niste znali o njemu!

Mondo 04.06.2021
Miljan Davidović pretučen je zbog scene u seriji. Miljan Davidović pretučen je zbog scene u seriji. Domaću javnost nedavno je šokirala vest da su Miljana Davidovića iz telenovele "Igra sudbine" pre dve večeri prebili u Novom Sadu jer je u seriji… »
Prišao i rekao "što si mi dirao omiljenog junaka": Miljan Davidović se uključio u program s masnicom preko oka!

Prišao i rekao "što si mi dirao omiljenog junaka": Miljan Davidović se uključio u program s masnicom preko oka!

Mondo 04.06.2021
Glumac iz serije "Igra sudbine" Miljan Davidović govorio u incidentu zbog kojeg je napadnut nasred ulice! Glumac iz serije "Igra sudbine" Miljan Davidović govorio u incidentu zbog kojeg je napadnut nasred ulice! Glumca Miljana Davidovića iz telenovele… »
Fotografija pretučenog glumca iz "igre sudbine" Miljan Davidović: Imam modricu ispod oka - ovo je razlog napada

Fotografija pretučenog glumca iz "igre sudbine" Miljan Davidović: Imam modricu ispod oka - ovo je razlog napada

Večernje novosti 04.06.2021
Foto: Privatna arhiva Miljan, koji igra negativca Janka, završio je, srećom, samo s modricom na oku. - LJudi misle da se serija stvarno događa. Čovek je verovatno pomislio da je lik kog igram stvaran i hteo je da se s njim obračuna. Šokiran sam -… »

Vesti dana »