Povezane vesti
Terzić bez dlake na jeziku: „Ne treba Partizan da mi dahće za vratom da bih ja bio bolji“
Hot sport 04.06.2021
Zvezdan Terzić govorio je o uspehu Zvezde u sezoni iza nas i odnosu sa FSS-om. Zvezdan Terzić je sedam godina na funkciji generalnog direktora Crvene zvezde, a njegov mandat može se smatrati jednim od najuspešnijih. U prethodnoj sezoni osvojena je dupla… »
Terzić "pecka" : Partizan nam nije merilo, imaćemo kandidata na izborima u FSS!
Sportske.net 04.06.2021
Generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić ponovo je govorio o uspesima svog tima i da ne želi da se meri sa najvećim rivalom Partizanom. Terzić je u razgovoru za "Ekspres" kazao da jak Partizan nije potreban Crvenoj zvezdi kako bi oni… »
Vesti dana »
"Najoštrije osuđujem oružani napad na Trampa" Oglasio se Vučić nakon pucnjave u Vašingtonu: "Političko nasilje predstavlja kukavičluk u najgorem obliku"
Blic pre 29 minutajoš 89 povezanih
Jokić jednom rečju sve objasnio, samo ona je bila dovoljna da opiše ono protiv Minesote
Nova pre 19 minutajoš 65 povezanih
"Ona je traumatizovana, ali odmah je znala" Tramp otkrio kako je Melanija reagovala kad su se začuli pucnji: "Borio sam se da ostanem"
Blic pre 9 minutajoš 16 povezanih
Vreme danas: Sunčano i vetrovito, najviša dnevna temperatura od 20 do 26 stepeni
Nedeljnik pre 49 minutajoš 11 povezanih