Povezane vesti
Publika je uvek dobra, čak i kada je protiv mene: Volim njihovu energiju i podstrek, samouveren sam!
Hot sport 04.06.2021
Očekuje ga treće kolo. Novak Đoković je do sada slavio u dva meča na Rolan Garosu. U prvom kolu pao je Tenis Sandgren, u drugom Pablo Kuevas, a sada ga očekuje Litvanac Ričardas Beraknis. Najbolji svetski teniser igra odlično, nije izgubio nijedan set do… »
Đoković: Volim publiku i kad navija protiv mene
N1 Info 04.06.2021
Novak Đoković kaže da je zadovoljan trenutnom formom, da mu prija publika, kao i da na šljaci treba igrati drugačije nego na ostalim podlogama. Prvi duel na ovogodišnjem Rolan Garosu, Novak je odigrao sa Sandgrenom pred praznim tribinama, a sa Kuevasom… »
Vesti dana »
Na mesto v.d. direktora Pete beogradske gimnazije postavljen Ognjen Mrvaljević
RTS pre 51 minutajoš 24 povezane
Poljoprivrednici nastavili blokade regionalnih saobraćajnica, ne odustaju od zahteva
RTS pre 16 minutajoš 38 povezanih
Vučić: Plan 2030-2035 neće zavisiti od toga ko će biti na vlasti, ja svakako neću biti predsednik
Beta pre 1 satjoš 24 povezane
Vremenska prognoza za Srbiju 24. i 25. februar 2026: hladan front, prestanak padavina i topliji period sa sunčanim intervalima
Naslovi.ai pre 41 minutajoš 38 povezanih
Trgovinski sporazumi i carinska politika SAD pod pritiskom odluka Vrhovnog suda i reakcija EU
Naslovi.ai pre 51 minutajoš 31 povezana