Povezane vesti
Silva i Žuru još godinu dana u Čelsiju
Sportski žurnal 04.06.2021
Fudbaleri Čelsija Tijago Silva i Olivije Žiru produžili su ugovore sa tim klubom do leta 2022. godine. Silva je prošlog leta stigao u Čelsi kao slobodan igrač iz Pari Sen Žermena. Ovaj 36-godišnji brazilski defanzivac je u svojoj prvoj sezoni za klub sa… »
Žiru ne ide u Milan kao slobodan igrač: Čelsi produžio ugovor sa Francuzom još u aprilu
Mozzart sport 04.06.2021
Paraf na novu saradnju stavio i Tijago Silva, dok je golman Vili Kabaljero napustio klub. Kako je i zvanično potvrđeno, Čelsi je iskoristio opciju u ugovoru Olivijea Žirua i produžio saradnju sa francuskim napadačem do leta 2022. godine. Bivši fudbaler… »
Levandovski ima rezervu, bivši igrač PSŽ ostaje u Bajernu
Nova 04.06.2021
Fudbaler minhenskog Bajerna Erik Maksim Čupo-Moting potpisao je u petak dvogodišnje produženje ugovora sa tim nemačkim klubom. Time je „zacementirao“ svoj status rezerve Robertu Levandovskom. „Ponosan sam što sam ovde. Bajern je poseban klub, najbolji u… »
Vesti dana »
Odbor prihvatio dopunu dokumentacije za člana REM-a iz reda nacionalnih manjina
Euronews pre 1 satjoš 16 povezanih
"Čestitam Partizanu na pobedi, ali me jedno brine": Nebojša Čović se oglasio posle derbija
Mondo pre 13 minutajoš 106 povezanih
Muškarac ubijen na gradilištu? Radnici pored sefa pronašli telo kolege sa vidljivim povredama glave
Glas Zaječara pre 18 minutajoš 15 povezanih