Povezane vesti

Ako padam ja, pada i on i sve za nama! Tara Simov uzvraća udarac Đedoviću, iznela šok detalje o njegovom burnom životu?! (foto)…

Ako padam ja, pada i on i sve za nama! Tara Simov uzvraća udarac Đedoviću, iznela šok detalje o njegovom burnom životu?! (foto)…

Kurir 04.06.2021
Poznato je da su Tara Simov i Marko Đedović bili dobri prijatelji, ali nakon Tarine diskvalifikacije stvar se preokrenula. Đedović je u rijalitiju počeo da iznosi stvari o njoj i njenoj porodici, a izgleda da ju je njegova izjava poslebno dotukla… »
Istina je da tara tuče majku! Marko otkrio jezive detalje o Simovoj - Gledao sam je kao asocijalno kuče!

Istina je da tara tuče majku! Marko otkrio jezive detalje o Simovoj - Gledao sam je kao asocijalno kuče!

Mondo 04.06.2021
Potvrdio i da se čuo sa majkom Tare Simov. Potvrdio i da se čuo sa majkom Tare Simov. Nakon što je Nenad Aleksić Ša pretio roditeljima zbog ljubavnice Tare Simov, učesnik Zadruge Marko Đedović ispričao je jezive detalje iz života bivše zadrugarke… »
Gledao sam je kao kuče! Đedović izneo nove skandalozne detalje o Tari Simov, spomenuo kako je tukla majku, a ovom rečenicom je…

Gledao sam je kao kuče! Đedović izneo nove skandalozne detalje o Tari Simov, spomenuo kako je tukla majku, a ovom rečenicom je…

Alo 04.06.2021
Nije je štedeo. U današnjoj emisiji " Gledanje snimaka" zadrugari su imali priliku da pogledaju snimak kako Stefan Karić i Nenad Aleksić Ša ogovaraju Nadicu Zeljković. I dok su se pojedini zadrugari svađali oko teme koja je trenutno aktuelna, a to je… »
Đedović izneo nove detalje o Tari Simov! Marko razvezao jezik: Gledao sam je kao asocijalno kuče! Istina je da tuče svoju…

Đedović izneo nove detalje o Tari Simov! Marko razvezao jezik: Gledao sam je kao asocijalno kuče! Istina je da tuče svoju…

Kurir 04.06.2021
Zadrugari su imali priliku da pogledaju snimak kako Stefan Karić i Nenad Aleksić Ša ogovaraju Nadicu Zeljković, a onda je Marko Đedović ustao i izneo nove detalje o Tari Simov. - Bolje mene da je psovao, nego što je rekao da će reći sve za svoje… »

Vesti dana »

Kašnjenja na evropskim aerodromima zbog sajber napada

Kašnjenja na evropskim aerodromima zbog sajber napada

BBC News pre 29 minutajoš 28 povezanih
Adriana Vilagoš osma na Svetskom prvenstvu

Adriana Vilagoš osma na Svetskom prvenstvu

RTV pre 39 minutajoš 39 povezanih
Vilagoš posle finala: Dala sam sve od sebe...

Vilagoš posle finala: Dala sam sve od sebe...

Sputnik pre 44 minutajoš 26 povezanih
Sunčan i topao vikend

Sunčan i topao vikend

RTV Novi Pazar pre 5 satijoš 25 povezanih