Povezane vesti
Užas u Zadruzi: Maja Marinković htela da naudi sebi i prošla kroz staklo
Blic 04.06.2021
Haos između Maje Marinković i Marka Janjuševića Janjuša u "Zadruzi" ne prestaje. Ona je sad, nakon žestoke svađe sa njim, odlučila da naudi sebi, pa je prošla kroz staklo. Naime, Maja i Janjuš su se dugo svađali, pa je na kraju dobila nervni… »
(Video) Ša napao janjuša u zadruzi: Haos zbog Maje! Briznula u plač, niko nije mogao da ih smiri
Blic 04.06.2021
Maja Marinković je danas dobila histerični napad, zbog čega je došlo do brutalnih reči i gorkih suza, nakon čega je Takijeva ćerka počela da razbija tanjire, a potom i prošla kroz staklo, što je šokiralo sve. - Ja sam videla Maju, crvenu u… »
Vesti dana »

"Ne smemo da dozvolimo da deca stradaju" Profesor apeluje: Policija mora da reaguje - ne znam zašto dosad nisu pohapšeni?
Kurir pre 1 satjoš 18 povezanih

Studenti marširaju ka Beogradu: Akcija u glavnom gradu - "Sindikati, ili ste uz nas, ili ste bez nas"
Telegraf pre 3 satajoš 13 povezanih

Studenti u blokadi: "Finalni skup" nije 15. marta, mi ne pravimo završne korake, pravimo tektonske promene
NIN pre 5 satijoš 8 povezanih

Anketna komisija: Kinezi bi zbog kršenja ugovora mogli da traže momentalno vraćanje kredita od milijardu dolara
Forbes pre 3 satajoš 8 povezanih