Повезане вести

"Не, ја нисам лицемер!" Синиша Михајловић отклонио све недоумице по питању клуба у којем ће наставити каријеру: Никада ми…

"Не, ја нисам лицемер!" Синиша Михајловић отклонио све недоумице по питању клуба у којем ће наставити каријеру: Никада ми…

Спортал блиц 05.06.2021
Дуго, баш дуго се говорило о томе да ће напустити Болоњу и преузети неки други клуб, а сада је Србин решио да каже коју реч на све то. Српски стручњак се у , међутим, од тога никада ништа није било. , док је у Интер стигао… »
Миха зачепио уста италијанима - нисам лицемер! Причали да иде у Јуве или Интер, његов одговор је све одушевио!

Миха зачепио уста италијанима - нисам лицемер! Причали да иде у Јуве или Интер, његов одговор је све одушевио!

Мондо 05.06.2021
С њим увек знате на чему сте! С њим увек знате на чему сте! Већ недељама се у Италији, како дође до промене тренера у најјачим клубовима, одмах у везу с њима доводи Синиша Михајловић. Српски стручњак се у претходном бурном… »
Миха: "Отишао бих да су ме звали Интер или Јуве"

Миха: "Отишао бих да су ме звали Интер или Јуве"

Спортске.нет 05.06.2021
Синиша Михајловић ће и наредне сезоне предводити Болоњу, али не крије да је могао и да промени средину. Спекулисало се да би Миха могао да наследи Антонија Контеа у Интеру или Андреу Пирла у Јувентусу, али то је било само у… »
Миха о наводном интересовању Интера и јувентуса: Прихватио бих позив да су ме звали

Миха о наводном интересовању Интера и јувентуса: Прихватио бих позив да су ме звали

Вечерње новости 05.06.2021
Фото: ЕПА-ЕФЕ/СИМОНЕ АРВЕДА Помињало се да би српски стручњак могао да седне на клупу Јувентус и Интера. Са друге стране Болоња нема намеру да одрекне стратега који има уговор са клубом до 2023. године. Иако се о одласку… »
Михајловић: Прихватио бих позив Јувентуса или Интера, да су ме звали

Михајловић: Прихватио бих позив Јувентуса или Интера, да су ме звали

Моззарт спорт 05.06.2021
Србин отворено о дешавањима на крају сезоне. Врло добра сезона на кормилу Болоње утицала је да будућност Синише Михајловића овог лета буде једна од интересантнијих тема на Апенинском полуострву. Приче о наредном кораку српског… »

Вести дана »