Povezane vesti
Pevačica progovorila o borbi sa opakom bolešću
Vesti online 05.06.2021
Narodna pevačica Stanojka Mitrović Ćana otvorila je dušu o teškom životnom periodu iz 2013. godine kada je preživela borbu sa tumurom dojke. – To je bila 2013. godina, i to je najteža godina u mom životu apsolutno. Posle operacije sma imala nenormalnu… »
To je bila najteža godina u mom životu, u bolnici sam se šminkala i sređivala! Pevačica progovorila o borbi sa opakom bolešću!…
Kurir 05.06.2021
Narodna pevačica Stanojka Mitrović Ćana otvorila je dušu o teškom životnom periodu iz 2013. godine kada je preživela borbu sa tumurom dojke. - To je bila 2013. godina, i to je najteža godina u mom životu apsolutno. Posle operacije sma imala nenormalnu… »
Ćana o velikoj životnoj drami! Pevačica pala sa mosta u potok, slomila se i 2 meseca je bila u gipsu!
Kurir 05.06.2021
Narodna pevačica Stanojka Mitrović Ćana je bila gost kod Sanje Marinković, a tom priliko me prisetila događaja iz 2011. godine kada je pala sa mosta. Naime, Ćana je sada sa osmehom na licu ispričala kako se to dogodilo: - Parkirala sam auto malo dalje od… »
Nakon operacije tumora imala sam potrebu da se našminkam! Narodna pevačica o bolesti i najtežem periodu života!
Mondo 05.06.2021
Ćana otvorila duši i progovorila o bolnom periodu. Ćana otvorila duši i progovorila o bolnom periodu. Stanojka Mitrović poznatija kao Ćana osvojila je milionski auditorijum svojim raskošnim glasom, a iako su joj predviđali karijeru u sportu, ona se… »
Vesti dana »
Pao prvi sneg u Srbiji: Planinski putevi otvoreni, kamioni na granici čekaju satima
Vreme pre 1 satjoš 18 povezanih
Odjeknule eksplozije, dim se nadvio nad gradom Žestok napad Rusa na zapadu Ukrajine (foto)
Alo pre 27 minutajoš 17 povezanih
Bivši selektor Srbije odveo Kurasao na Mondijal, tamo će i čudesni Haiti čiji selektor nikada nije kročio u zemlju
Sportski žurnal pre 32 minutajoš 18 povezanih