Povezane vesti
Čim je našla vaterpolistu muškarci poludeli za njom: Milica otkrila da je spopadaju sa svih strana - "Svi me muvaju!"
Mondo 05.06.2021
Pevačica Milica Pavlović otkrila da je srećna što je "svi muvaju" Pevačica Milica Pavlović otkrila da je srećna što je "svi muvaju" Pevačica Milica Pavlović otkrila je da je pripadnici jačeg pola "konačno" saleću sa svih strana. Pošto je godinama pričala… »
Maštam o bajkovitom venčanju, želim da budem princeza! Milica Pavlović iskreno o ljubavnom životu, priznala da ima puno…
Kurir 05.06.2021
Pevačica Milica Pavlović priznala je da je zaljubljena i ima mnogo udvarača nakon što je javnost saznala da je u vezi sa crnogorskim vaterpolistom Nikolasom Saveljićem. - Uvek sam zaljubljena. U poslednjih godinu dana imam mnogo udvarača, drago mi je da… »
Vesti dana »
Skupština usvojila zakone o roditeljima-negovateljima, o oružju i municiji, izmene Krivičnog zakonika
RTS pre 36 minutajoš 43 povezane
'Čuli su se vrisci': Putnik iz Srbije zamalo ispao kroz prozor aviona Rajanera
BBC News pre 6 minutajoš 48 povezanih
Drama u Zagrebu: Muškarac pretio da će se razneti bombom! Okružili ga policajci sa štitovima, stanari u šoku: "Hodao je od zgrade do zgrade"
Blic pre 11 minutajoš 56 povezanih
Nove cene goriva u Srbiji: Evo koliko ćemo plaćati benzin i dizel u narednih 7 dana
Kurir pre 5 satijoš 29 povezanih