Povezane vesti
Pozvala majstora i izblamirala se najstrašnije: Zorana Pavić hit pričom nasmejala sve u studiju - Zemljo, otvori se!
Mondo 05.06.2021
Pevačica imala nesvakidašnje iskustvo s električarem. Pevačica imala nesvakidašnje iskustvo s električarem. Pevačica Zorana Pavić, koja je nedavno iznenadila sve novim izgledom budući da je smršala 20 kilograma, ispričala je jednu šaljivu situaciju koja… »
Zorana Pavić pozvala majstora u stan, a onda htela da propadne u zemlju: Pevačica ispričala anegdotu, svi u studiju prsnuli u…
Kurir 05.06.2021
Pevačica Zorana Pavić bila je gost kod Sanje Marinković, a tom prilikom je ispšričala anegdotu iz života i nasmejala sve. "Ja mislim da je korisno da znaju važnu stvar. Mi imamo određene probleme, uvek se plasira samo ono lepo, ali to nije tako. Opustite… »
Vesti dana »
Aleks Krunić: ''Videla sam Novaka, htela da mu priđem, ali sam odustala...''
Sportske.net pre 1 satjoš 63 povezane
UŽIVO: Kriza na Bliskom istoku, Pezeškijan poslao pisanu ostavku Modžtabi Hamneiju zbog jačanja uticaja IRGC
Euronews pre 1 satjoš 36 povezanih
Stotine hiljada navijača Arsenala prisustvovalo paradi povodom proslave titule prvaka Engleske
Radio sto plus pre 1 satjoš 50 povezanih
Produžeci u borbi za titulu prvaka Srbije, FMP nestvarnom serijom sprečio poraz
Nova pre 3 minutajoš 35 povezanih
Kornet posle poteza koji je odveo Sparse u finale: "Ko je to, Lebron Džejms?" VIDEO
B92 pre 38 minutajoš 39 povezanih