Povezane vesti
Dečak (13) iz Zagreba popio energetsko piće pa umro: I mala količina je opasna za decu - telo ne može da se smiri!
Mondo 05.06.2021
U Zagrebu na Kliničko-bolničkom centru preminuo je dečak (13), nakon što je, kako pišu hrvatski mediji, navodno popio veću količinu energetskog pića. U Zagrebu na Kliničko-bolničkom centru preminuo je dečak (13), nakon što je, kako pišu hrvatski mediji… »
Dečak (13) iz Zagreba preminuo posle ispijanja energetskog pića: Trčali oko zgrade, pa se srušio
Kurir 05.06.2021
Jedan dečak (13) je preminuo u Zagrebu, a ultrazvuk srca pokazao je neprepoznatu miokardiopatiju, oštećenje srčanog mišića. Kako se navodi, tinejdžer je pre toga popio veću količinu energetskog pića što je, kako prenose lokalni mediji, možda doprinelo… »
Dečak (13) iz Zagreba preminuo posle ispijanja energetskog pića: Trčali oko zgrade, pa se srušio
Alo 05.06.2021
Navodno, u bioskopu je popio veću količinu energetskog napitka. Jedan dečak (13) je preminuo u Zagrebu, a ultrazvuk srca pokazao je neprepoznatu miokardiopatiju, oštećenje srčanog mišića. Kako se navodi, tinejdžer je pre toga popio veću količinu… »
Tragedija u Zagrebu: Dečak (13) popio energetsko piće, preminuo nekoliko sati kasnije
Telegraf 05.06.2021
Lekari su ga dugo reanimirali, ali, nažalost, uzalud. Dečak (13) iz Zagreba preminuo je Kliničko-bolničkom centru u ovom gradu, nakon što je, kako pišu hrvatski mediji, navodno popio veću količinu energetskog pića. Lekari su ga dugo reanimirali, ali… »
Vesti dana »
Tramp posle pucnjave: Mislio sam da je nekom ispao poslužavnik, napadač morao mnogo toga da prođe da bi došao do mene
N1 Info pre 18 minutajoš 85 povezanih
Noć kada je atom izmakao kontroli! Kobna greška, sovjetska laž i žrtva likvidatora koja je spasila Evropu: Hronologija pakla u Černobilju
Blic pre 43 minutajoš 9 povezanih
BLISKOISTOČNI SUKOB: IDF dobio naredbu za napad na Hezbolah; Tramp: Pucnjava me neće odvratiti od rata sa Iranom
RTV pre 38 minutajoš 11 povezanih
Pretežno sunčano uz prolaznu oblačnost: Temperatura do 26 stepeni
Newsmax Balkans pre 59 minutajoš 10 povezanih