Повезане вести

"Немојте: да нас одмах китите олимпијским медаљама!" Душан Мандић, МВП финала Лиге шампиона: Сад ми је пуно срце!

"Немојте: да нас одмах китите олимпијским медаљама!" Душан Мандић, МВП финала Лиге шампиона: Сад ми је пуно срце!

Спортал блиц 06.06.2021
Пуно ми је срце, Про Реко је дуго чекао на ову титулу, изјавио је Душан Мандић, најкориснији играч ватерполо Лиге шампиона. Ватерполисти Про Река постали су шампиони Европе, пошто су синоћ у финалу завршног турнира у Београду… »
Душан Мандић: Пресрећан сам, дуго смо чекали ову титулу

Душан Мандић: Пресрећан сам, дуго смо чекали ову титулу

Вечерње новости 06.06.2021
Фото: Н.Параушић Про Реко је у финалу Лиге шампиона победио Ференцварош са 9:6. "Пресрећан сам. Дуго смо чекали ову титулу, од 2015. године. Било је доста тешких пораза, у четвртфиналу и финалу. Много сам желео овај трофеј којим… »
Једноставно класа: МВП Мандићу није потребан играч више

Једноставно класа: МВП Мандићу није потребан играч више

Моззарт спорт 06.06.2021
Опет сева Душанова лева. Леворуки бомбардер Про Река један је од најзаслужнијих за освојену девету титулу европског шампиона. Славни италијански клуб се после шест година попео на кров Европе, поново господари европским… »
Мандић: Срце ми је пуно, чекали смо шест дугих година на ово

Мандић: Срце ми је пуно, чекали смо шест дугих година на ово

Моззарт спорт 06.06.2021
Српски ватерполсита освојио прву европску титулу са Про Реком. Није се Про Реку срећа осмехивала на претходна четири завршна турнира Лиге шампиона, али јесте у Београду. Клетва је скинута, девета круна намештена је на главу, а за… »
Смена на трону: Про Реко шампион Европе, Мандић МВП

Смена на трону: Про Реко шампион Европе, Мандић МВП

Вечерње новости 05.06.2021
АП Пхото/Марко Дробњаковиц Про Реко је освојио девету титулу у Лиги шампиона, прву после 2015. године, док мађарски тим није успео да одбрани шампионску титулу освојену 2019. године. Претходне сезоне такмичење је прекинуто због… »

Вести дана »