Повезане вести
Јокића једна ствар брине пред серију са финиксом: Ево ко би по "Џокеру" могао да буде највећи проблем
Вечерње новости 06.06.2021
ФОТО: АП Никола Јокић изнео је своја очекивања пред серију против тима из Аризоне. Један играч посебно брине, а то је Деандре Ејтон. - Мислим да је он играч око кога се највише бринем. Заиста је играо добру одбрану на мени, јако… »
Јокић: Највише ме брине Деандре Ејтон
Моззарт спорт 06.06.2021
Денвер Нагетси и Финикс се спремају за другу рунду плеј-офа. Денвер је био бољи од Портланда у првој рунди плеј-офа НБА лиге, а у наредној га чекају Финикс Санси, озбиљан противник. О томе је управо причао и Никола Јокић и… »
Ако неко зна како против Јокића, онда је то он!
Спортске.нет 06.06.2021
Никола Јокић се са својим Нагетсима пласирао у полуфинале конференције где ће играти против Финикс Санса, можда и најпријатнијег изненађења лиге ове сезоне. Ипак, тамо га чека играч који зна како да га сачува. Признао је то и… »
Јокић је признао ко га је највише намучио - а сада мора да га победи: Чека га центар кога су бирали пре Луке Дончића!
Мондо 06.06.2021
Никола Јокић неће имати нимало лак задатак, јер је Ејтон човек који га најбоље чува. Никола Јокић неће имати нимало лак задатак, јер је Ејтон човек који га најбоље чува. Финикс Санси, екипа састављена од добрих момака, како их… »
Вести дана »
ВИДЕО: Јокић у поразу Денвера од Даласа забележио свој 11. трипл-дабл
Радио 021 пре 19 минутајош 18 повезаних
УКРАЈИНСКА КРИЗА: Виткоф се састаје са Путином; ЕУ у дипломатској офанзиви против Русије
РТВ пре 54 минутајош 10 повезаних
Попаљени аларми у целој Србији: "Време може бити опасно" РХМЗ објавио шта нас тачно данас чека
Ало пре 1 сатјош 8 повезаних
Вучиц́ данас са тимовима задуженим за енергетску стабилност и безбедност земље
Спутник пре 43 минутајош 7 повезаних
Русија тврди да је заузела кључни град Покровск на истоку Украјине
Бета пре 59 минутајош 6 повезаних