Povezane vesti

Glumica Marija Jakšić se udala u Indiji, a sinu dala ime Tesla!

Glumica Marija Jakšić se udala u Indiji, a sinu dala ime Tesla!

Svet plus 06.06.2021
Glumica Marija Jakšić se udala u Indiji za učitelja joge, a sinu dala ime Tesla! Potpuno drugačije izgleda od onoga kako je pamtimo iz domaćih serija. Marija Jakšić ostala je upamćea po mnogobrojin ulogama u domaćim serijama, emisijama i… »
Slikala se gola za plejboj, pa udala u Indiji: Gledali smo je u filmu "Mi nismo anđeli", a evo čime se danas bavi! Foto

Slikala se gola za plejboj, pa udala u Indiji: Gledali smo je u filmu "Mi nismo anđeli", a evo čime se danas bavi! Foto

Mondo 06.06.2021
Srpska glumica promenila život iz korena. Srpska glumica promenila život iz korena. Lepu srpsku glumicu Marijnu Jakšić gledali smo u brojnim domaćim serijama i filmovima, među kojima je ostala najzapamćenija po ulogama u "Mi nismo anđeli 2", "Mala… »
Srpska glumica se udala u indiji,: svi je znate iz filma "Mi nismo anđeli 2": Promenila je život iz korena i od muža uči…

Srpska glumica se udala u indiji,: svi je znate iz filma "Mi nismo anđeli 2": Promenila je život iz korena i od muža uči…

Blic 06.06.2021
Glumica Marija Jakšić kada je shvatila da je glumački poziv ne čini srećnom svoj život je promenila iz korena. Marija je završila glumu na akademiji “BK” u klasi Radeta Markovića, nakon čega su usledile uloge u filmovima "Mala noćna muzika"… »

Vesti dana »