Povezane vesti
Bez ceremonije i ove godine: Skromno obeležena 77. godišnjica Dana d u Normandiji
Večernje novosti 06.06.2021
FOTO: EPA Razlog za izostanak velikog skupa na koji svake godine dođe po nekoliko hiljada ljudi je pandemija kovid-19, koja je sprečila američke, britanske i veterane drugih savezničkih zemalja da dođu u Normandiju. Ipak, obeležavanja je bilo - današnja… »
Obeležava se 77. godišnjica Dana D
Glas Amerike 06.06.2021
U nedelju se obeležava 77. godišnjica Dana D, kada su se savezničke snage iskrcale u Normandiji u Francuskoj, kako bi pomogle oslobađanju Evrope od nemačkih snaga i preokretanju kursa Drugog svetskog rata. Operacija 6. juna 1944 bila je najveća pomorska… »
Na današnji dan pre 77 godina saveznici su načeli hitlera: Sedam iznenađujućih činjenica o iskrcavanju u Normandiji video
Kurir 06.06.2021
Nasleđe Dana D odjekuje kroz istoriju: Bila je to najveća amfibijska vojna invazija ikada. Savezničke snage su se suočile sa lošim vremenskim prilikama i žestokom nemačkom odbranom dok su napadale obalu Normandije. Uprkos malim šansama i velikim… »
Vesti dana »

"Sastaću se s Putinom u naredne dve nedelje"! Tramp: Bajden je započinjao ratove jer je glupan! Ja sam ih zaustavio već osam, ovo će biti deveti! (video)
Kurir pre 8 minutajoš 76 povezanih

Đoković: Kao da je protutnjao voz, neverovatno je što sam sposoban da igram na visokom nivou
RTS pre 51 minutajoš 61 povezana

Kfor potvrdio izjave tzv. KBS da su greškom skrenuli, poručuju da su spremni da odgovore
RTS pre 1 satjoš 27 povezanih

Evroposlanici: Studenti zaslužuju nagradu Saharov, bore se za prave, evropske vrednosti
N1 Info pre 3 satajoš 16 povezanih

Danka Nešović odgovorila da li će se kandidovati za direktorku Pete gimnazije
Nova pre 8 satijoš 35 povezanih