Повезане вести

Чеда поново виче у емисији, водитељка му одбрусила: Шта вам није јасно Верице?! - Немојте ви мене да испитујете

Чеда поново виче у емисији, водитељка му одбрусила: Шта вам није јасно Верице?! - Немојте ви мене да испитујете

Мондо 06.06.2021
Лидер ЛДП у емисији изгубио контролу због питања у вези са инцидентом на Новом Београду. Лидер ЛДП у емисији изгубио контролу због питања у вези са инцидентом на Новом Београду. У емисији "Хит твит" на телевизији Пинк… »
Скандал у јутарњем! Чеда урлао на водитељку, она у шоку: Знате ли са ким разговарате, вичем јер сам бесан! (видео)

Скандал у јутарњем! Чеда урлао на водитељку, она у шоку: Знате ли са ким разговарате, вичем јер сам бесан! (видео)

Мондо 06.06.2021
Јовановић се и даље не сећа дешавања од среде увече са Новог Београда. Јовановић се и даље не сећа дешавања од среде увече са Новог Београда. Политичар Чедомир Јовановић који је демолирао локал брзе хране у среду вече на… »
Чеда Јовановић поново агресиван: Викао на водитељку, па је онда и напао! Да ли ви знате с ким разговарате?!

Чеда Јовановић поново агресиван: Викао на водитељку, па је онда и напао! Да ли ви знате с ким разговарате?!

Курир 06.06.2021
Чедомир Јовановић, лидер Либерално демократске партије, говорио је у јутрањем програму Прве телевизије о инциденту чији је учесник био прошле среде испред киоска брзне хране на Новом Београду, али је успео да направи чак и нови… »
Директор полиције каже да се прегледају снимци дивљања лидера ЛДП: Чеда уништио возила МУП, пијан вређао полицајце!

Директор полиције каже да се прегледају снимци дивљања лидера ЛДП: Чеда уништио возила МУП, пијан вређао полицајце!

Курир 06.06.2021
У тучи су коришћене столице, а унутар објекта је нађена цигла 20кс20 центиметара, коју је, према изјавама сведока, бацио Јовановић. Шта се тачно догодило у инциденту у коме је у среду учествовао лидер ЛДП Чедомир Јовановић још се… »

Вести дана »