Повезане вести
Ко је такмичарка која је одустала од "Звезда Гранда": Била у центру скандала због интимних фотографија, а студира тежак…
Блиц 06.06.2021
Тузланка Азра Хусаркић повукла се из такмичења "Звезда Гранда" због, како је навела, приватних разлога. Наиме, Азра је у својој објави истакла да јој се отац разболео, те да је месецима била под стресом и да није могла потпуно… »
И она је напустила "звезде Гранда": Била је међу фаворитима, али имала је јак разлог да одустане: "Некако сам ишла назор"
Блиц 05.06.2021
Тузланка Азра Хусаркић повукла се из "Звезда Гранда", а како је увек била међу кандидатима који су пролазили са свих шест гласова, многе је ова одлука изненадила. – Повукла сам се због породичних ствари. Мој отац се разболео… »
Вести дана »
Економиста објашњава који су могући сценарији ако НБС буде на удару секундарних санкција
Морава инфо пре 19 минутајош 35 повезаних
Почело пријављивање нелегалних објеката у Србији: Два месеца рока, легализација кошта од 100 до 1.000 евра
Сербиан Невс Медиа пре 34 минутајош 27 повезаних
Објављене адресе на којима грађани Новог Сада могу поднети захтев за легализацију објаката
Мој Нови Сад пре 1 сатјош 50 повезаних
(Видео) Разбуктао се рат, већ има мртвих! Борбени авиони гађају, пакао почео у зору: Одјекују експлозије, у току масовна евакуација
Блиц пре 1 сатјош 34 повезане
Трамп критиковао Зеленског: Разочаран сам што украјински председник није прочитао амерички мировни предлог
Сербиан Невс Медиа пре 3 сатајош 34 повезане