Povezane vesti
Ko je takmičarka koja je odustala od "Zvezda Granda": Bila u centru skandala zbog intimnih fotografija, a studira težak…
Blic 06.06.2021
Tuzlanka Azra Husarkić povukla se iz takmičenja "Zvezda Granda" zbog, kako je navela, privatnih razloga. Naime, Azra je u svojoj objavi istakla da joj se otac razboleo, te da je mesecima bila pod stresom i da nije mogla potpuno da se posveti svojim… »
I ona je napustila "zvezde Granda": Bila je među favoritima, ali imala je jak razlog da odustane: "Nekako sam išla nazor"
Blic 05.06.2021
Tuzlanka Azra Husarkić povukla se iz "Zvezda Granda", a kako je uvek bila među kandidatima koji su prolazili sa svih šest glasova, mnoge je ova odluka iznenadila. – Povukla sam se zbog porodičnih stvari. Moj otac se razboleo, situacija je bila veoma… »
Vesti dana »

Li Džae Mjung novi predsednik Južne Koreje: Prethodno izgubio od "zbačenog" vođe države, ovakvi rezultati nisu viđeni skoro 30 godina
Blic pre 3 satajoš 2 povezane

Ilon Mask o Trampovom predlogu zakona o budžetu: To je jedna ogavna grozota
Danas pre 3 satajoš 1 povezana

(Foto): Igor Jurić čestitao 18. rođendan devojčici koju je oteo Malčanski berberin: Objavio fotografiju i uputio joj ove 3 reči
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Student koji je ispitivan u policiji: Represija i targetiranje ne mogu proći bez odgovora
Insajder pre 2 satajoš 2 povezane