Повезане вести

Пикси: "Уплашио сам се да ме не смене, нисмо очекивали да дођемо у најјачем саставу"

Пикси: "Уплашио сам се да ме не смене, нисмо очекивали да дођемо у најјачем саставу"

Спортске.нет 06.06.2021
Селектор фудбалске репрезентације Србије Драган Стојковић казао је да резултат у пријатљеским мечевима са Јапаном и Јамајком није у првом плану, али да је важан. "Орлови" се тренутно налазе у Кобеу где ће сутра ујутру одиграти… »
Уплашио сам се да ме не смене: Пикси видео легенде, па се насмејао - ево га нови селектор!

Уплашио сам се да ме не смене: Пикси видео легенде, па се насмејао - ево га нови селектор!

Мондо 06.06.2021
Драган Стојковић Пикси са репрезентативцима у Јапану чека припремне утакмице. На пут су га испратили другови и бивши саиграчи, а дочекао их је са радошћу. Драган Стојковић Пикси са репрезентативцима у Јапану чека припремне… »
‘Дођи да ти покажем како се то ради’: Погледајте како Пикси преноси знање својим пуленима! (видео)

‘Дођи да ти покажем како се то ради’: Погледајте како Пикси преноси знање својим пуленима! (видео)

Хот спорт 06.06.2021
Нема сумње да се фудбалска репрезентација Србије препородила откако је на клупу ‘Орлова’ сео Драган Стојковић Пикси. Орлови се тренутно налазе у Јапану, где се припремају за предстојеће утакмице, а један снимак са тренинга… »
"Овако се то: Ради!" Погледајте како Пикси држи лекције нашим фудбалерима, а и у ком су они психичком стању /видео/

"Овако се то: Ради!" Погледајте како Пикси држи лекције нашим фудбалерима, а и у ком су они психичком стању /видео/

Спортал блиц 06.06.2021
Нови селектор је сјајно започео с вођењем "орлова", а то можда и не треба да чуди имајући у виду како темељно приступа тренинзима. се са фудбалском репрезентацијом Србије налази у Јапану, због уигравања за предстојеће… »
Дођи да ти мајстор покаже како треба: Овако Пикси преноси знање фудбалерима (видео)

Дођи да ти мајстор покаже како треба: Овако Пикси преноси знање фудбалерима (видео)

Вечерње новости 06.06.2021
ФОТО: Принтскрин Наши фудбалери тренутно се налазе у Јапану, тамо се припремају за наредне мечеве. Један снимак показао је посвећеност раду селектора "Орлова". Фудбалски савез Србије објавио је на друштвеним мрежама делић… »

Вести дана »