Povezane vesti
Videla je kako ga izvlače ispod kamiona! Goca Tržan sa knedlom u grlu o Tošetovoj smrti - ovako je saznala za nesreću!
Mondo 06.06.2021
Goca Tržan sa velikom tugom govorila o smrti Tošeta Proeskog. Goca Tržan sa velikom tugom govorila o smrti Tošeta Proeskog. Toše Proeski tragično je nastradao u saobraćajnoj nesreći 16. oktobra 2007. godine, a njegova prijateljica i pevačica Goca Tržan… »
Drugarica me je pozvala i rekla da je videla kako ga izvlače ispod kamiona! Goca Tržan sa knedlom u grlu o smrti Tošeta…
Kurir 06.06.2021
Pevačica Goca Tržan progovorila je o smrti kolege Tošeta Proeskog sa kojim je snimila duet. Ona se prisetila trenutka kada je saznala da saobraćajnu nesreću u kojoj je makednoski pevač tragično izgubio život. - Bila sam sveže porođena. Lena je imala dva… »
Vesti dana »
Šabić: Kriminalnom kombinacijom Brnabić i SVM sabotiran izbor u kategoriji saveta nacionalnih manjina
N1 Info pre 8 minutajoš 76 povezanih
Štrajk glađu Dijane Hrke: 'Nije mi dobro, ali ostajem do kraja'
BBC News pre 14 minutajoš 114 povezane
Niški studenti u blokadi pozvali na hitnu akciju zbog gostovanja Dejana Vuka Stankovića na NišTV
N1 Info pre 1 satjoš 21 povezana
Milan Antonijević potvrdio da je kandidat SNS-a za poverenika za zaštitu ravnopravnosti
Telegraf pre 1 satjoš 18 povezanih
Srbija ovo ne pamti: Evo šta se desilo pred meč sa Engleskom! "Orlovi" gledaju i ne mogu da se čudom načude
Večernje novosti pre 1 satjoš 41 povezana