Povezane vesti
Bila sam mrtva pijana na cecinom slavlju! Sanja Đorđević otkrila dešavanja sa Željkovog rođendana - ovako se provela!
Mondo 06.06.2021
Sanja Đorđević iskreno o prvom rođendanu Željka Ražnatovića. Sanja Đorđević iskreno o prvom rođendanu Željka Ražnatovića. Najmlađi član porodice Ražnatović, Željko Ražnatović, 4. juna je napunio godinu dana, a da prvi rođendan bude proslavljen u najvećem… »
Bila sam mrtva pijana kod cece na slavlju! Pevačica priznala kako se ponašala na Željkovom rođendnau: Udavila sam sve ljude!…
Kurir 06.06.2021
Pevaćica Sanja Đorđević pre nekoliko dana bila je na proslavi porodice Ražnatović, a sada je otkrila kako se provela. Naime, ona je prisustvovala na 1. rođendanu Cecinog unuka Željka Ražnatovića, te ne krije da se i te kako dobro zabavila, kao ni to da… »
Vesti dana »
Policija kod Vranja zaplenila veću količinu duvana bez akcize: Šteta po budžet dva miliona
N1 Info pre 30 minutajoš 36 povezanih
Tužilac iz Kruševca rekao da je direktor BIA držao sastanak sa glavnim tužiocima pred ponovljeno glasanje za VST, Dolovac potvrdila njegove reči (VIDEO)
Insajder pre 2 satajoš 14 povezanih
Poljoprivrednik: Pušteni smo iz policije, blokiramo i tokom vikenda - hakovali nam Vajber pa se širi lažna informacija
N1 Info pre 7 satijoš 19 povezanih
(VIDEO) Proglašena lista "Glas mladih opštine Kula“, građani ih sačekali i pružili podršku ispred opštine
N1 Info pre 2 satajoš 27 povezanih
Crna Gora na nogama: Policija završila pretres stana Aca Đukanovića, na redu porodična kuća u Nikšiću (video)
Kurir pre 2 satajoš 31 povezana