Povezane vesti

Otac violiniste Joce otkrio kako je došlo do strašne nesreće: Mislio sam da vozilo ide, a stajalo je i ja sam udario u njega

Otac violiniste Joce otkrio kako je došlo do strašne nesreće: Mislio sam da vozilo ide, a stajalo je i ja sam udario u njega

Kurir 07.06.2021
Zoran Vasić otac malog violiniste Joce (15) do detalja je za Kurir objasnio kako je došlo do nezgode u Zvečkoj u kojoj je povređen i on ali i njegov stariji sin. Srećom on i stariji sin su imali lakše povrede i nakon ukazane pomoći otpušteni su na… »
Naložena istraga zbog nesreće u kojoj je povređen violinista

Naložena istraga zbog nesreće u kojoj je povređen violinista

Nova 07.06.2021
Osnovno tužilaštvo u Obrenovcu naložilo je istragu povodom nesreće u kojoj je teško povređen mladi violinista Jovan Vasić (15) iz Obrenovca. Prvi rezultati istrage ukazuju da postoje indicije da je Jovanov otac, Zoran koji je upravljao vozilom… »
Otac mladog violiniste kriv za stravičan: Udes?Jovan Vasić (15) teško povređen u saobraćajnoj nesreći, tužilaštvo…

Otac mladog violiniste kriv za stravičan: Udes?Jovan Vasić (15) teško povređen u saobraćajnoj nesreći, tužilaštvo…

Blic 06.06.2021
Osnovno tužilaštvo u Obrenovcu naložilo je istragu povodom nesreće u kojoj je teško povređen mladi violinista Jovan Vasić (15) iz Obrenovca. Prvi rezultati istrage ukazuju da postoje indicije da je Jovanov otac, Zoran koji je upravljao vozilom… »
Otac malog violiniste će biti saslušan: Prikupljaju se dokazi nakon stravične nesreće u kojoj je povređen violinista Jovan…

Otac malog violiniste će biti saslušan: Prikupljaju se dokazi nakon stravične nesreće u kojoj je povređen violinista Jovan…

Večernje novosti 06.06.2021
Foto: Printscreen Kako se saznaje, dokazi koji su prikupljeni tokom uviđaja teške nesreće u mestu Zvečka koja se dogodila u noći između petka i subote, ukazali su istražnim organima da je otac mladog violiniste napravio propust tokom vožnje. - On… »

Vesti dana »