Povezane vesti
Fukujama: EU ima razlog za oprez prilikom prijema Srbije
Nova 07.06.2021
Mislim da Kina nije motivisana samo ekonomskim razlozima, već i spoljnopolitičkim i strateškim ciljevima kada ulazi u ovakve projekte na Balkanu, kazao je za Radio Slobodna Evropa (RSE) Frensis Fukujama, profesor Univerziteta Stendford (Standford) i… »
Fukujama: Kina ima strateške ciljeve na Balkanu
N1 Info 07.06.2021
Mislim da Kina nije motivisana samo ekonomskim razlozima, već i spoljnopolitičkim i strateškim ciljevima kada ulazi u projekte na Balkanu, izjavio je za Radio Slobodna Evropa (RSE) Frensis Fukujama, profesor Univerziteta Stendford i autor čuvene knjige… »
Francis Fukuyama: Kina ima i druge osim ekonomskih interesa na Balkanu
Slobodna Evropa 07.06.2021
Mislim da Kina nije motivisana samo ekonomskim razlozima, već i spoljnopolitičkim i strateškim ciljevima kada ulazi u ovakve projekte na Balkanu, kazao je za Radio Slobodna Evropa (RSE) Frensis Fukujama (Francis Fukuyama), profesor Univerziteta Stendford… »
Vesti dana »
Studenti i građani ispred Fakulteta dramskih umetnosti na godišnjicu napada: U toku 16 minuta tišine, sledi protestna šetnja FOTO
Nova pre 9 minutajoš 20 povezanih
Hladno i oblačno vreme sa kišom i snegom u Srbiji 22. novembra 2025.
Naslovi.ai pre 17 minutajoš 22 povezane
Vučić: Amerikanci da bi dali licencu NIS-u žele da vide ceo ugovor, to nije moguće za pet dana
Beta pre 14 minutajoš 14 povezanih
Evropa skeptična prema Trampovom mirovnom planu: „Važno je kako će se rat završiti, uslove mora da odredi Ukrajina“
Nedeljnik pre 39 minutajoš 15 povezanih
Milić o Trampovom mirovnom planu - šta su dobre, a šta loše strane?
N1 Info pre 2 satajoš 18 povezanih