Povezane vesti
Fukujama: EU ima razlog za oprez prilikom prijema Srbije
Nova 07.06.2021
Mislim da Kina nije motivisana samo ekonomskim razlozima, već i spoljnopolitičkim i strateškim ciljevima kada ulazi u ovakve projekte na Balkanu, kazao je za Radio Slobodna Evropa (RSE) Frensis Fukujama, profesor Univerziteta Stendford (Standford) i… »
Fukujama: Kina ima strateške ciljeve na Balkanu
N1 Info 07.06.2021
Mislim da Kina nije motivisana samo ekonomskim razlozima, već i spoljnopolitičkim i strateškim ciljevima kada ulazi u projekte na Balkanu, izjavio je za Radio Slobodna Evropa (RSE) Frensis Fukujama, profesor Univerziteta Stendford i autor čuvene knjige… »
Francis Fukuyama: Kina ima i druge osim ekonomskih interesa na Balkanu
Slobodna Evropa 07.06.2021
Mislim da Kina nije motivisana samo ekonomskim razlozima, već i spoljnopolitičkim i strateškim ciljevima kada ulazi u ovakve projekte na Balkanu, kazao je za Radio Slobodna Evropa (RSE) Frensis Fukujama (Francis Fukuyama), profesor Univerziteta Stendford… »
Vesti dana »
Predstavnici univerziteta sa Prebiličem: "Na delu osveta akademskoj zajednici, drago nam je da smo mogli da iznesemo problem"
N1 Info pre 10 minutajoš 28 povezanih
Đokovića saznao rivala u osmini finala pa poručio: "Mogu sve da pobedim kad imam dobar dan"
Sportske.net pre 25 minutajoš 78 povezanih
Upozorenja na ledenu kišu, poledicu i olujni vetar u Srbiji tokom vikenda
Naslovi.ai pre 26 minutajoš 39 povezanih
Skup "Zajedno za studente" u Beogradu – nastavak prikupljanja potpisa za raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora
RTS pre 20 minutajoš 23 povezane