Povezane vesti
Fukujama: EU ima razlog za oprez prilikom prijema Srbije
Nova 07.06.2021
Mislim da Kina nije motivisana samo ekonomskim razlozima, već i spoljnopolitičkim i strateškim ciljevima kada ulazi u ovakve projekte na Balkanu, kazao je za Radio Slobodna Evropa (RSE) Frensis Fukujama, profesor Univerziteta Stendford (Standford) i… »
Fukujama: Kina ima strateške ciljeve na Balkanu
N1 Info 07.06.2021
Mislim da Kina nije motivisana samo ekonomskim razlozima, već i spoljnopolitičkim i strateškim ciljevima kada ulazi u projekte na Balkanu, izjavio je za Radio Slobodna Evropa (RSE) Frensis Fukujama, profesor Univerziteta Stendford i autor čuvene knjige… »
Francis Fukuyama: Kina ima i druge osim ekonomskih interesa na Balkanu
Slobodna Evropa 07.06.2021
Mislim da Kina nije motivisana samo ekonomskim razlozima, već i spoljnopolitičkim i strateškim ciljevima kada ulazi u ovakve projekte na Balkanu, kazao je za Radio Slobodna Evropa (RSE) Frensis Fukujama (Francis Fukuyama), profesor Univerziteta Stendford… »
Vesti dana »
ANEM ALARM: Nedopustivo nasilje nad ekipom N1 i nereagovanje policije nalicu mesta
Jug press pre 1 satjoš 50 povezanih
Ukrajini preti kapitulacija: Cure detalji novog američkog plana zbog kog Putin trlja ruke
Nova pre 1 satjoš 48 povezanih
Vanredne odbrane od poplava proglašene u Vranju i okolini zbog izlivanja Južne Morave
Naslovi.ai pre 3 satajoš 27 povezanih
Druga šansa za Kurtija: Novi parlamentarni izbori na Kosovu 28. decembra
BBC News pre 7 satijoš 32 povezane