Povezane vesti
Fukujama: EU ima razlog za oprez prilikom prijema Srbije
Nova 07.06.2021
Mislim da Kina nije motivisana samo ekonomskim razlozima, već i spoljnopolitičkim i strateškim ciljevima kada ulazi u ovakve projekte na Balkanu, kazao je za Radio Slobodna Evropa (RSE) Frensis Fukujama, profesor Univerziteta Stendford (Standford) i… »
Fukujama: Kina ima strateške ciljeve na Balkanu
N1 Info 07.06.2021
Mislim da Kina nije motivisana samo ekonomskim razlozima, već i spoljnopolitičkim i strateškim ciljevima kada ulazi u projekte na Balkanu, izjavio je za Radio Slobodna Evropa (RSE) Frensis Fukujama, profesor Univerziteta Stendford i autor čuvene knjige… »
Francis Fukuyama: Kina ima i druge osim ekonomskih interesa na Balkanu
Slobodna Evropa 07.06.2021
Mislim da Kina nije motivisana samo ekonomskim razlozima, već i spoljnopolitičkim i strateškim ciljevima kada ulazi u ovakve projekte na Balkanu, kazao je za Radio Slobodna Evropa (RSE) Frensis Fukujama (Francis Fukuyama), profesor Univerziteta Stendford… »
Vesti dana »
Više opština Zapadne Srbije bez vode zbog kvara na cevovodu, vanredna situacija u Čačku i Gornjem Milanovcu
RTS pre 47 minutajoš 35 povezanih
Tramvaj iskočio iz šina i udario u zgradu na Dorćolu, u Urgentnom centru pregledan 21 povređeni putnik, svi stabilno
RTV pre 32 minutajoš 112 povezane
Novosađani u martu imali platu veću od 140.000 dinara, barem prema statistici
Radio 021 pre 3 satajoš 30 povezanih
Ko to beše Veselin Milić? Kratko pamćenje ministra Ivice Dačića o čoveku koga (ni)je postavio za šefa beogradske policije
Nova pre 27 minutajoš 10 povezanih
Iran seli uranijum u ovu zemlju: Doneta velemajstorska odluka Teherana - SAD se samouništile svojim zahtevom
Večernje novosti pre 47 minutajoš 31 povezana