Повезане вести
Све је унапред написано! Хашки трибунал је натисрпски суд! Тома Фила не очекује правду за Ратка Младића (видео)
Правда 07.06.2021
Адвокат Тома Фила и лидер радикала Војислав Шешељ нису оптимисти пред сутрашње изрицање правоснажне пресуде генералу Ратку Младићу у Хагу и сматрају да је пресуда унапред написана. - Мислим да је то антисрпски суд и да се… »
Све је унапред написано! Хашки трибунал је натисрпски суд! Тома Фила не очекује правду за Ратка Младића (видео)
Правда 07.06.2021
Адвокат Тома Фила и лидер радикала Војислав Шешељ нису оптимисти пред сутрашње изрицање правоснажне пресуде генералу Ратку Младићу у Хагу и сматрају да је пресуда унапред написана. - Мислим да је то антисрпски суд и да се… »
Све је унапред написано: Сутра пресуда Ратку Младићу, Тома Фила не очекује правду - Хашки трибунал је антисрпски суд
Вечерње новости 07.06.2021
Тома Фила - Мислим да је то антисрпски суд и да се никаква правда не може очекивати. Прилично сам песимистички расположен. Кад сам читао у Хагу и слушао сина генерала Младића, појавио ми се зрачак оптимизма, али нисам сигуран -… »
Дарко младић за "Новости": Ако је по праву, мој Ратко ће на слободу
Вечерње новости 07.06.2021
Фото: Принтскрин Овако, за "Новости", најаву сутрашње правоснажне пресуде генералу Ратку Младићу у Механизму за међународне кривичне судове у Хагу коментарише његов син Дарко. Игром случаја он се са оцем телефоном чуо 15 минута… »
"Ако је по праву, Ратко ће на слободу" Огласио се син генерала Младића пред сутрашње изрицање пресуде
Србија данас 07.06.2021
Дарко данас путује у Хаг и уживо ће, каже, пратити изрицање пресуде. - Мој отац генерал Ратко Младић најјачи је кад је најгоре! Тако је и сад. Спреман је да оде у судницу и чује одлуку. Поступак против њега се води 30 година и… »
Вести дана »

Убиство у Београду: Тело на дечјем игралишту, ухапшен мушкарац са две пушке - прве слике и снимак
Курир пре 2 минутајош 9 повезаних

Мали: "Србија се држи добро у условима глобалних дешавања, добили смо похвале од ММФ-а"
Блиц пре 1 сатјош 2 повезане

"Спремни смо да одговоримо": Кфор: Потврђујемо изјаве тзв. Кбс да су грешком скренули
Блиц пре 38 минутајош 1 повезана

"Честитао сам орбану": Огласио се Вучић о сусрету Трампа и Путина у Будимпешти: Договорили смо и наш сусрет у наредних седам дана
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана

Оптужен Трампов бивши саветник: Џон Болтон се терети за пренос тајних података: Објавио књигу о раду у Белој кући
Блиц пре 3 сатајош 4 повезане