Повезане вести

Све је унапред написано! Хашки трибунал је натисрпски суд! Тома Фила не очекује правду за Ратка Младића (видео)

Све је унапред написано! Хашки трибунал је натисрпски суд! Тома Фила не очекује правду за Ратка Младића (видео)

Правда 07.06.2021
Адвокат Тома Фила и лидер радикала Војислав Шешељ нису оптимисти пред сутрашње изрицање правоснажне пресуде генералу Ратку Младићу у Хагу и сматрају да је пресуда унапред написана. - Мислим да је то антисрпски суд и да се… »

Правда 07.06.2021
Адвокат Тома Фила и лидер радикала Војислав Шешељ нису оптимисти пред сутрашње изрицање правоснажне пресуде генералу Ратку Младићу у Хагу и сматрају да је пресуда унапред написана. - Мислим да је то антисрпски суд и да се… »
Све је унапред написано: Сутра пресуда Ратку Младићу, Тома Фила не очекује правду - Хашки трибунал је антисрпски суд

Све је унапред написано: Сутра пресуда Ратку Младићу, Тома Фила не очекује правду - Хашки трибунал је антисрпски суд

Вечерње новости 07.06.2021
Тома Фила - Мислим да је то антисрпски суд и да се никаква правда не може очекивати. Прилично сам песимистички расположен. Кад сам читао у Хагу и слушао сина генерала Младића, појавио ми се зрачак оптимизма, али нисам сигуран -… »
Дарко младић за "Новости": Ако је по праву, мој Ратко ће на слободу

Дарко младић за "Новости": Ако је по праву, мој Ратко ће на слободу

Вечерње новости 07.06.2021
Фото: Принтскрин Овако, за "Новости", најаву сутрашње правоснажне пресуде генералу Ратку Младићу у Механизму за међународне кривичне судове у Хагу коментарише његов син Дарко. Игром случаја он се са оцем телефоном чуо 15 минута… »
"Ако је по праву, Ратко ће на слободу" Огласио се син генерала Младића пред сутрашње изрицање пресуде

"Ако је по праву, Ратко ће на слободу" Огласио се син генерала Младића пред сутрашње изрицање пресуде

Србија данас 07.06.2021
Дарко данас путује у Хаг и уживо ће, каже, пратити изрицање пресуде. - Мој отац генерал Ратко Младић најјачи је кад је најгоре! Тако је и сад. Спреман је да оде у судницу и чује одлуку. Поступак против њега се води 30 година и… »

Вести дана »