Povezane vesti
Sve je unapred napisano! Haški tribunal je natisrpski sud! Toma Fila ne očekuje pravdu za Ratka Mladića (video)
Pravda 07.06.2021
Advokat Toma Fila i lider radikala Vojislav Šešelj nisu optimisti pred sutrašnje izricanje pravosnažne presude generalu Ratku Mladiću u Hagu i smatraju da je presuda unapred napisana. - Mislim da je to antisrpski sud i da se nikakva pravda ne može… »
Sve je unapred napisano! Haški tribunal je natisrpski sud! Toma Fila ne očekuje pravdu za Ratka Mladića (video)
Pravda 07.06.2021
Advokat Toma Fila i lider radikala Vojislav Šešelj nisu optimisti pred sutrašnje izricanje pravosnažne presude generalu Ratku Mladiću u Hagu i smatraju da je presuda unapred napisana. - Mislim da je to antisrpski sud i da se nikakva pravda ne može… »
Sve je unapred napisano: Sutra presuda Ratku Mladiću, Toma Fila ne očekuje pravdu - Haški tribunal je antisrpski sud
Večernje novosti 07.06.2021
Toma Fila - Mislim da je to antisrpski sud i da se nikakva pravda ne može očekivati. Prilično sam pesimistički raspoložen. Kad sam čitao u Hagu i slušao sina generala Mladića, pojavio mi se zračak optimizma, ali nisam siguran - rekao je Toma… »
Darko mladić za "Novosti": Ako je po pravu, moj Ratko će na slobodu
Večernje novosti 07.06.2021
Foto: Printskrin Ovako, za "Novosti", najavu sutrašnje pravosnažne presude generalu Ratku Mladiću u Mehanizmu za međunarodne krivične sudove u Hagu komentariše njegov sin Darko. Igrom slučaja on se sa ocem telefonom čuo 15 minuta pre našeg… »
"Ako je po pravu, Ratko će na slobodu" Oglasio se sin generala Mladića pred sutrašnje izricanje presude
Srbija danas 07.06.2021
Darko danas putuje u Hag i uživo će, kaže, pratiti izricanje presude. - Moj otac general Ratko Mladić najjači je kad je najgore! Tako je i sad. Spreman je da ode u sudnicu i čuje odluku. Postupak protiv njega se vodi 30 godina i mnogo je novca u sve… »
Vesti dana »
Ispred Ambasade Crne Gore u Beogradu ostavljeno 12 ruža za poginule na Cetinju
Danas pre 7 satijoš 9 povezanih
Zvezda pobedila Baskoniju u dramatičnom finišu, crveno-beli u zoni plej-ofa
Danas pre 7 satijoš 2 povezane
To je bio zao čin s predumišljajem: Napadač iz Nju Orleansa delovao sam, ne postoji veza sa napadom u Las Vegasu potvrdio FBI
Blic pre 4 satijoš 4 povezane
Petoro poginulih u izraelskom bombardovanju kuće u izbegličkom kampu Nuseirat
Blic pre 4 satijoš 2 povezane
Netanjahu poslao delegaciju na pregovore u Dohi: Glavne teme - prekid vatre sa Hamasom i oslobađanje talaca
Kurir pre 3 satajoš 2 povezane