Повезане вести

Назвала га паћеником, душан одмах реаговао: Скандалозно препуцавање се наставља - Тања поново одбрусила мужу!

Назвала га паћеником, душан одмах реаговао: Скандалозно препуцавање се наставља - Тања поново одбрусила мужу!

Мондо 07.06.2021
Певачица Тања Савић супруга Душана Јованчевића назвала мучеником, након чега се огласила и на друштвеним мрежама. Певачица Тања Савић супруга Душана Јованчевића назвала мучеником, након чега се огласила и на друштвеним мрежама… »
"Душан је патолошки лажов": Тања Савић о мужу након што је показао папире за развод: "То није истина, ја сам поднела захтев"…

"Душан је патолошки лажов": Тања Савић о мужу након што је показао папире за развод: "То није истина, ја сам поднела захтев"…

Блиц 07.06.2021
Супруг певачице Тање Савић, Душан Јованчевић, каже да је предао папире за развод брака, а нашој редакцији је уступио документа као доказ да се заиста одлучио на тај потез. Овим поводом за "Блиц" огласила се и певачица Тања… »
Муж Тање Савић поднео захтев за развод, она тврди другачије

Муж Тање Савић поднео захтев за развод, она тврди другачије

Нова 07.06.2021
Супруг Тање Савић, Душан Јованчевић, званично је поднео захтев за развод брака, што је потврдио за Нова.рс доставивши документацију. Јованчевић се данас, у јутарњим сатима, јавио нашој редакцији и доставио сву документацију за… »
Мученик, не може да прихвати да сам га оставила! Огласила се Тања Савић - овако коментарише супругову изјаву о разводу!

Мученик, не може да прихвати да сам га оставила! Огласила се Тања Савић - овако коментарише супругову изјаву о разводу!

Мондо 07.06.2021
Супруг Тање Савић недавно је навео да је поднео папире за развод, сада се тим поводом огласила и певачица. Супруг Тање Савић недавно је навео да је поднео папире за развод, сада се тим поводом огласила и певачица. Тања Савић… »
Мученик, не може да прихвати да сам га оставила! Тања Савић се огласила након што је Душан открио да је поднео папире за…

Мученик, не може да прихвати да сам га оставила! Тања Савић се огласила након што је Душан открио да је поднео папире за…

Курир 07.06.2021
Певачица Тања Савић тврди да је пре годину дана поднела захтев за развод брака од Д ушана Јованчевића који, како каже, не може да прихвати да га је оставила те је због тога повређен и мења причу. Наиме, Душан је сада изјавио да… »
"Ево вам папири, па да видите ко лаже": Муж Тање Савић доставио сва документа и један потпис открива све

"Ево вам папири, па да видите ко лаже": Муж Тање Савић доставио сва документа и један потпис открива све

Блиц 07.06.2021
Супруг певачице Тање Савић, Душан Јованчевић, предао је папире за развод брака и том приликом нашој редакцији уступио папире као доказ да се заиста одлучио на тај потез. Душан нам је овим поводом уступио папире које је предао… »
Душан поднео ПАПИРЕ за РАЗВОД! Ево шта је поручио Тањи Савић!

Душан поднео ПАПИРЕ за РАЗВОД! Ево шта је поручио Тањи Савић!

Свет & Скандал 07.06.2021
Муж Тање Савић, Душан Јованчевић решио је да стави тачку на брак са певачицом. Према писању домаћих медија, Душан је већ поднео папире за развод брака након чега се огласио и индиректно поткачио певачицу. – Предао сам папире за… »
Муж тање Савић поднео папире за развод: Душан се одмах огласио - "Време је да завршавамо ово"

Муж тање Савић поднео папире за развод: Душан се одмах огласио - "Време је да завршавамо ово"

Мондо 07.06.2021
Након једногодишње борбе за старатељство, Тања Савић и Душан Јованчевић се разводе. Након једногодишње борбе за старатељство, Тања Савић и Душан Јованчевић се разводе Певачица Тања Савић разводи се од Душана Јованчевића с… »
Муж Тање Савић Предао папире за развод брака: "Време је да се ово заврши"

Муж Тање Савић Предао папире за развод брака: "Време је да се ово заврши"

Блиц 07.06.2021
Супруг певачице Тање Савић, Душан Јованчевић, како сазнајемо, предао је папире за развод брака, а ту информацију је потврдио за "Блиц". - Предао сам захтев за развод. Кад добијем потврду шаљем вам и то. Ја се од ње разводим… »
Муж Тање Савић поднео папире за развод брака! Душан се одмах огласио и ево шта је поручио бившој

Муж Тање Савић поднео папире за развод брака! Душан се одмах огласио и ево шта је поручио бившој

Курир 07.06.2021
Брак Тање Савић је у жижи јавности већ дуже време. Сукоби који су се дешавали између ње и њеног супруга Душана Јованчевића познати су јавности од старта. Од одласка у Аустралију до прекида музичке каријере због породице, па… »

Вести дана »