Повезане вести

Чудесни Новаков поен! Вредело је истрпети бол...

Чудесни Новаков поен! Вредело је истрпети бол...

Спортске.нет 07.06.2021
Забринуо нас је Ноле данас после прва два сета против Италијана Лоренца Мусетија, али је потом све дошло на своје место. Додуше, нашем тенисеру је и Мусетијева повреда олакшала посао, па је Италијан предао меч при Ђоковићевом… »
Ово може само наш Ноле: Пао на колена па пребацио лоптицу и у наставку освојио поен са повређеним прстом (видео)

Ово може само наш Ноле: Пао на колена па пребацио лоптицу и у наставку освојио поен са повређеним прстом (видео)

Вечерње новости 07.06.2021
Фото АП Мусети је после велике борбе и два тај-брејка повео са 2:0, а Нолетов одговор је био један од најдоминантнијих у историји осмине финала неког грен слема! Новак је одлучујући сет почео на маестралан начин. Током првог… »
Колико је тежак живот спортиста, сведочи и чешка тенисерка: Закључала сам се и плакала, нисам желела на терен!

Колико је тежак живот спортиста, сведочи и чешка тенисерка: Закључала сам се и плакала, нисам желела на терен!

Хот спорт 07.06.2021
Није јој било лако. Чешка тенисерка Барбора Крејчикова се пласирала у четвртфинале Ролан Гароса. Она је била боља од Слоун Стивенс са 6:2, 6:0. Након меча истакла је да је срећна, али је у другом делу излагања шокирала све. –… »
Драма чешке тенисерке: "Закључала сам се и почела сам да плачем"

Драма чешке тенисерке: "Закључала сам се и почела сам да плачем"

Вечерње новости 07.06.2021
ФОТО: ЕПА Чешка тенисерка Барбара Крејчикова пласирала се у четвтфинале Ролан Гароса након што је савладала Слоун Стивенс. – Играле смо раније, веома је млада, једна од оних који долази. Биће звезда у будућности. Играћу и уживати… »
РГ: Крејчикова и Гоф заказале дуел у четвртфиналу

РГ: Крејчикова и Гоф заказале дуел у четвртфиналу

Спортске.нет 07.06.2021
Чешка тенисерка Барбора Крејчикова пласирала се данас у четвртфинале Ролан Гароса, пошто је победила Американку Слоун Стивенс са 6:2, 6:0. Крејчикова је до свог првог гренд слем четврфинала стигла после сат и 10 минута игре… »
Исписала историју тениса и послала Новака раније на терен

Исписала историју тениса и послала Новака раније на терен

Нова 07.06.2021
Кори Коко Гоф исписала је историју тениса, победивши Онс Жабур са 6:3, 6:1 у осмини финала Ролан Гароса. Талентована америчка тенисерка победила је за само 55 минута, успут је са 17 година и 86 дана постала најмлађа жена која је… »

Вести дана »