Повезане вести
Осма утакмица и први гол: Страхиња Павловић спасао Србију пораза од Јамајке: "Рекао сам да ћу сигурно погодити!"
Спортал блиц 07.06.2021
Ушао је на полувремену у игру и за тих 45 минута спасао . Млади штопер је постигао изједначујући гол, спречио две опасне контре Јамајканаца и показао се као најбољи играч српског тима, иако је знао и он да направи понеку грешку… »
Први павловићев погодак у дресу Србије: Надао сам се голу, на мору сам зарадио инфекцију ока, јуче се погоршало! (видео)
Хот спорт 07.06.2021
Задовољан је утакмицом. Фудбалска репрезентација Србије је одиграла нерешено са Јамајком у пријатељском мечу у Јапану. Резултат је био 1:1, а први гол у репрезентативном дресу постигао је Страхиња Павловић. Он наводи да се… »
Страхиња Павловић: Рекао сам да ћу сигурно дати гол против Јамајке
Моззарт спорт 07.06.2021
Увертира била два поготка на тренингу дан раније. Ушао је Страхиња Павловић на полувремену у игру и за тих 45 минута спасао репрезентацију Србије пораза од Јамајке (1:1). Млади штопер је постигао изједначујући гол, спречио две… »
Павловић о првом голу: Рекао сам, даћу га сигурно
Н1 Инфо 07.06.2021
Када је почињао да се бави фудбалом, Страхиња Павловић није могао ни да замисли да ће првенац у дресу националног тима Србије постићи у пријатељском дуелу са репрезентацијом Јамајке, који је завршен нерешеним резултатом 1:1… »
Павловић покупио инфекцију, добио ударац, па дао првенац
Нова 07.06.2021
Страхиња Павловић задовољан је због првенца у дресу фудбалске репрезентације Србије. Србија је губила са 1:0 на полувремену, других 45 минута одиграо је Павловић, који је постигао погодак за коначних 1:1. „Тако се наместило… »
Вести дана »
Ухапшен мушкарац који је камионом изазвао тешку саобраћајну несрећу
Бета пре 5 минутајош 27 повезаних
Несрећа у Хрватској: Мигрант настрадао у Сави, више од десет спашено
BBC News пре 45 минутајош 27 повезаних
Сад стао уз Русију: Повукли неочекиван потез и гласали против резулуције
Мондо пре 1 сатјош 25 повезаних