Повезане вести
Оснивач Амазона лети у свемир
Политика 07.06.2021
Џеф Безос (57), оснивач америчке технолошке компаније Амазон, наредног месеца ће у свемир летелицом своје свемирске компаније „Блу ориџин". Та летилица ће први пут на кратак излет у свемиру с људском посадом 20. јула, на… »
Безос лети у свемир следећег месеца
Нова 07.06.2021
Џеф Безос (57), оснивач америчке технолошке компаније Амазон, наредног месеца ће у свемир летелицом своје свемирске компаније "Блу ориџин". Та летилица ће први пут на кратак излет у свемиру с људском посадом 20. јула, на… »
Џеф Безос: Следећег месеца крећем на пут у свемир
Блиц 07.06.2021
Џеф Безос најавио је у понедељак да ће он и његов брат Марк Безос летети у свемир следећег месеца. „Од своје пете године сањао сам да путујем у свемир. 20. јула кренућу на то путовање са братом“, објавио је Безос у… »
Јефф Безос и његов брат у јулу лете у свемир првим летом Блуе Оригина
Слободна Европа 07.06.2021
Оснивач Амазона, милијардер Јефф Безос рекао је у понедјељак да ће он и његов брат Марк летјети у свемир првим летом његове ракетне компаније Блуе Оригин. "Још од своје пете године сањао сам да путујем у свемир. 20. јула… »
Џеф Безос лети у свемир! (фото/видео)
БизЛифе 07.06.2021
„Желим да идем на овај лет, јер је то ствар коју сам желео целог живота“, рекао је Безос у видеу објављеном на његовом Инстаграму. А пост схаред би Јефф Безос (@јеффбезос) На лету ће му се придружити и Безосов брат Марк, као и… »
И Јефф Безос у свемирској летјелици Блуе Оригин, лет 20. јула
Ал Јазеера 07.06.2021
Оснивачу и идиректору мултинационалне технолошке компаније Амазон ће се придружити и његов брат, као и побједник јавне лицитације за мјесто на лету. Оснивач и извршни директор мултинационалне технолошке компаније Амазон Јефф… »
Џеф Безос 20. јула лети у свемир
Радио 021 07.06.2021
Оснивач Амазона, Џеф Безос, летеће у свемир следећег месеца са својим братом, у првом свемирском лету своје ракетне компаније "Блуе Оригин", саопштио је овај милијардер. "Још када сам био петогодишњак сањао сам о путовању у… »
Оснивач Амазона одлази у свемир: Безос на путничком лету у космос
Вечерње новости 07.06.2021
Фото: АП Оснивач Амазона је на свом Инстаграм налогу поделио ову информацију. А пост схаред би Јефф Безос (@јеффбезос) - Од своје пете године сањам да путујем у свемир. 20.јула идем на тај пут са братом. Највећа авантура, са… »
Вести дана »
Врхунац топлотног таласа у Србији са температуром до 39 степени
Наслови.аи пре 33 минутајош 77 повезаних
Борба са пожарима: 22 активна пожара, највећи у Делиблатској пешчари и на Столовима
Наслови.аи пре 1 сатјош 75 повезаних
Разорни земљотрес у Колумбији: Више од 160 мртвих и проглашено ванредно стање
Наслови.аи пре 2 сатајош 53 повезане
Погледајте гол који је срушио Звездине снове о Лиги шампиона! Тада се знало да је крај... Овако је Хапоел елиминисао црвено-беле...
Курир пре 7 минутајош 35 повезаних